Δημοπρατήθηκε το Open Mall Μεσολογγίου

    Ημερομηνία:

    Μία σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε μετά από πολλές καθυστερήσεις για την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου του Μεσολογγίου. Αφορά τη δημοπράτηση του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) το οποίο χαρακτηρίζεται από τη δημοτική αρχή ως έργο πνοής που θα «αναστήσει» το κέντρο της πόλης.

    Το έργο μετά από πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες προχωρά και μπαίνει έτσι στην τελική ευθεία για τη δημιουργία του με στόχο να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα, να αναδείξει την ιστορικότητα και τον χαρακτήρα της πόλης και να συνδέσει τα χαρακτηριστικά σημεία και μνημεία που βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο σε ενιαίες διαδρομές.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Σημεία των παρεμβάσεων του έργου επισκέφθηκαν ο δήμαρχος, Κώστας Λύρος με τον νυν και τ. πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Κωνσταντίνο Πασιόπουλο και Βασίλη Σπυρόπουλο μιας και δήμος και έμποροι συνεργάστηκαν για το έργο.

    Ο προϋπολογισμός του έργου ξεπερνά το ένα εκατ. ευρώ ενώ ο δήμος εξασφάλισε από ίδια έσοδα επιπλέον 250 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθούν και επιπρόσθετες εργασίες που διακρίνονται σε δρόμους, ηλεκτροφωτισμό, διακόσμηση δημόσιων χώρων, τοποθέτηση πρασίνου, σκίασης αλλά και την αγορά εποχικού στολισμού για τις μεγάλες γιορτές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνάντηση Τραμπ-Βαρθολομαίου στον Λευκό Οίκο: Συζήτησαν και για την κατάσταση των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή

    Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον πρόεδρο Ντόναλντ...

    Αλίκη Βουγιουκλάκη: Προς πώληση το σπίτι της στην οδό Στησιχόρου για 4 εκατ. ευρώ

    Το διαμέρισμα της οδού Στησιχόρου, το ιστορικό σπίτι όπου...

    Το Ισραήλ ξεκίνησε την χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της πόλης της Γάζας

    Ο στρατός του Ισραήλ άρχισε χθες Δευτέρα χερσαία επιχείρηση...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17-9-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ χήρα ΘΕΟΔ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΩΝ 95 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...