Δήμος Αιγιαλείας: Η κούρσα διαδοχής του Δημήτρη Καλογερόπουλου, οι υποψήφιοι «μνηστήρες»

    Ημερομηνία:

    Από σήμερα Τρίτη 15/10/2024 αρχίζει η κούρσα της διαδοχής του Δημήτρη Καλογερόπουλου, στον Δήμο Αιγιαλείας. Και πρέπει όλα να γίνουν πολύ σύντομα γιατί ο Δήμος δεν μπορεί να μένει ακέφαλος για μέρες ακόμα. Υπάρχουν θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

    Μέχρι τώρα, λόγω της πένθιμης κατάστασης σε όλη την Αιγιάλεια, το θέμα της διαδοχής δεν γινόταν, για προφανείς λόγους, να συζητηθεί ανοιχτά. Τώρα, όμως, είναι μια αναγκαιότητα.

    Οι πληροφορίες λένε ότι υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου Αιγιάλειας θα καταθέσουν, άτυπα, κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης, ο Βασίλης Χριστόπουλος, ο Νίκος Καραϊσκος και μάλλον ο Γιώργος Ντίνος.
    Ακούστηκε ένα σενάριο και για τη Μαρία Γιδά, αλλά μοιάζει μακρινό.

    Για να εκλεγεί ο νέος δήμαρχος, πρέπει να πάρει στην πρώτη ψηφοφορία 9 ψήφους από τους 17, κάτι που φαίνεται πολύ δύσκολο. Αρα, λογικά, και εφόσον κατέβουν είτε δύο είτε τρεις υποψήφιοι, θα πάμε στην τρίτη ψηφοφορία, όπου νέος δήμαρχος θα εκλεγεί όποιος ή όποια πάρει απλή πλειοψηφία, δηλαδή έστω και μ’ έναν ψήφο διαφορά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Financial Times: Η Ελλάδα στοχεύει σε κεντρικό ρόλο στην μετά-Ρωσία αγορά φυσικού αερίου της Ευρώπης

    Ως νότια πύλη της Ευρώπης για εισαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG)...

    Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μήνυμα για triple crown μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου

    Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 68-79 τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου...

    Αποκλειστικό: Διαζύγιο για τον Γκέλια του «Άγιου Έρωτα»

    Αυλαία έπεσε στον γάμο του Νίκου Γκέλια ύστερα από επτά χρόνια...

    2,49 δισ. ευρώ σε 4,3 εκατ. δικαιούχους – Πότε μπαίνουν συντάξεις, επιδόματα και άδειες μητρότητας

    Συνολικά 2,49 δισ. ευρώ θα καταβληθούν σε 4,32 εκατομμύρια δικαιούχους την περίοδο από...