Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια

    Ημερομηνία:

    Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια είχαν σήμερα 3 Νοεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης Γιάννη Βαρβαρέσο.

    Στην συζήτηση κυριάρχησε η στήριξη των υποδομών του Λιμανιού της Κυλλήνης και του  Αλιευτικού Καταφυγίου Λεχαινών μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς και η αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου. Ειδικότερα έγινε αναφορά σε δυνατότητες χρηματοδοτήσεων για την επέκταση του προσήνεμου μόλου, τις εκβαθύνσεις, αλλά και την δημιουργία μαρίνας. Φυσικά, ειδική αναφορά έγινε και στο Υδατοδρόμιο της Κυλλήνης και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που παρουσιάζονται.

    Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως είναι σημαντική για τον τουρισμό η διασύνδεση της Κυλλήνης με Ζάκυνθο-Κεφαλονιά-Ιθάκη.

    Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας δήλωσε ικανοποιημένος από την συνάντηση, καθώς τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που έθεσε στον Υπουργό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να ανεβείτε στη ζυγαριά – Τέσσερα tips για ακριβείς μετρήσεις

    Δεν είναι ανάγκη να φοβάστε την ένδειξη στη ζυγαριά....

    Η Skye Sutton σε σκάφος στην ακτή Αμάλφι

    Η Skye Sutton μας δείχνει τα εντυπωσιακά οπίσθια της...

    ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΠΑΤΡΙΝΟ… αλλά ΟΠΕΚΕΠΕ! Δήλωνε μηδενικό ΦΠΑ έμπορος της Ρήγα Φεραίου και… τα ‘παιρνε “χοντρά” ελέω covid

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%bf%cf%80%ce%b5%ce%ba%ce%b5%cf%80%ce%b5-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%ce%bd/