Δήμος αποζημιώνει γυναίκα που τραυμάτισε αδέσποτος σκύλος σε πλατεία

    Ημερομηνία:

    O δήμος Αγρινίου καλείται να πληρώσει αποζημίωση (ύψους 4500) σε οικογένεια της οποίας μέλος δέχτηκε επίθεση και τραυματίστηκε από αδέσποτο σκύλο.

    Πρόκειται για περιστατικό, σύμφωνα με το agrinionews.gr που συνέβη προ τετραετίας, την 10η Σεπτεμβρίου 2017, στο δημοτικό γήπεδο μπάσκετ επί της οδού Κόκκαλη όπου σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικη .

    Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, έχει εκδοθεί απόφαση του Μονομελούς Διοικητικό Πρωτοδικείου Αγρινίου και για άλλη επίθεση αδέσποτου που αποζημιώνει συμπολίτισσά.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση αυτή, ο Δήμος καλείται να καταβάλλει το ποσό των 8.000 ευρώ σε ηλικιωμένη για περιστατικό που συνέβη τον Ιούλιο του 2017.

    Η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση πρωινή ώρα πάνω στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου.

    Πρόκειται περί αδέσποτου σκύλου που δραστηριοποιούνταν στην Πλατεία Δημοκρατίας, στην Πλατεία Δημάδη και στην οδό Φλώρας Καραπαπά, ήταν έγκυος και γι’ αυτό είχε απρόβλεπτη συμπεριφορά.

    Από την επίθεση η άτυχη γυναίκα υπέστη εκδορές και κάταγμα πηχεοκαρπικής. Την υπόθεση χειρίστηκε ο δικηγόρος κ. Νικόλαος Στουραϊτης.

    Το Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο στις αποφάσεις αυτές έκρινε το Δήμο Αγρινίου υπεύθυνο, ως αρμόδιο για την περισυλλογή, εποπτεία και εν γένει διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΙΓΥΠΤΟΚΑΣΤΡΟ: Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας «δείχνει» τον Δήμο

    Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αχαϊκή Πολιτεία» με...

    Δεν είναι καλά η Μαρινέλλα. Δεν μπορούμε να τη δούμε, γιατί…

    Ο γνωστός τραγουδοποιός, Κώστας Χατζής δήλωσε ότι μαθαίνει νέα...

    Μύτικας: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης -Στις 8 Σεπτεμβρίου η τελετή έναρξης

    Η τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ελεύθερης Κατάδυσης Βάθους...

    Τάκης Θεοδωρικάκος: Σταθερές οι τιμές στα σχολικά είδη

    Οι τιμές στα σχολικά είδη θα παραμείνουν σταθερές σε...