Δήμος Πατρέων: «Ανεπιθύμητοι οι φασίστες στις γειτονιές και στα σχολεία των παιδιών μας»

Ημερομηνία:

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στηρίζει και θα συμμετέχει στη συγκέντρωση που οργανώνουν την Παρασκευή 12/12/2025, στις 7μμ στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα και τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πάτρας, ημέρα που η εισαγγελέας του Εφετείου Αθηνών παρουσιάζει την πρότασή της σχετικά με την ενοχή ή μη των καταδικασμένων μελών της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής.

PHILOXENIA
Οπως αναφεφέρεται σε ανακοίνωση: «Τις προηγούμενες μέρες οι μαθητές του 10ου Γυμνασίου, μαζί με κατοίκους της περιοχής και τον Πολιτιστικό Σύλλογο έσβησαν φασιστικά συνθήματα, δίνοντας απάντηση στην απόπειρα εμφάνισης φασιστών στο Νότιο Διαμέρισμα.

Ο μόνος τρόποςνα απομονωθούν οι φασίστες είναι η οργανωμένη και συλλογική δράση του λαού και της νεολαίας, που θα τους στείλει οριστικά και αμετάκλητα στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ξανανοίγει ο φάκελος αξιοποίησης του Ξενία Καλεντζίου στην Αχαΐα

Ξανανοίγει ο φάκελος αξιοποίησης του Ξενία Καλεντζίου στην Αχαΐα,...

Στο Camping Κάτω Αλισσός νέοι από την Ελλάδα, Κύπρο και Σερβία – ΦΩΤΟ

Στο Camping Κάτω Αλισσός της Αχαΐας πραγματοποιήθηκε προ ημερών...

Κώστας Σβόλης: Ο Δήμαρχος Πατρέων είναι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ»

Από την ποαράταξη Σβόλη ανακοινώθηκαν τα εξής: Η υποκρισία...