Δήμος Πατρέων: Ασφαλής χώρος για πρόβες η αίθουσα του χορευτικού

    Ημερομηνία:

    Σε έναν ασφαλή χώρο πραγματοποίησης προβών, με την απαιτούμενη ατομική και συλλογική προστασία, όταν αποφασιστεί η άρση των μέτρων που έχουν επιβληθεί, μετατράπηκε η αίθουσα του χορευτικού τμήματος, που βρίσκεται (στο κτίριο του ΚΕΠ) στο παλαιό λιμάνι.
    Για την προστασία όσων συμμετέχουν στα τμήματα εκμάθησης και των εκπαιδευτών, οριοθετήθηκαν τα σημεία στα οποία πρέπει να βρίσκονται οι χορευτές στην αίθουσα προβών, τοποθετήθηκαν ερμάρια και έγινε συντήρηση και η προβλεπόμενη διάταξη οργάνων στην αίθουσα της ορχήστρας του χορευτικού.
    Ο Πολιτιστικός Οργανισμός συνεχίζει τις παρεμβάσεις σε όλα τα κτίρια στα οποία στεγάζονται οι δομές του, σε συνδυασμό με την διαμόρφωση των απαιτούμενων συνθηκών προστασίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πέντε κόλπα που ανεβάζουν την «καλή» HDL χοληστερόλη

    Oι υψηλές τιμές της «κακής» χοληστερόλης (LDL) ανάβουν ένα σημαντικό καμπανάκι...

    Καυσόξυλα: Πού θα κυμανθούν φέτος οι τιμές

    Πεύκο: 100-110 ευρώ το κυβικό Δρυς: Aπό 130 ευρώ Πουρνάρι: Aπό...

    Οι πληγές που άφησε η χούντα στην οικονομία

    Επιβιώνει ακόμα στις μέρες μας η προπαγάνδα ότι η...

    ΠΑΤΡΑ: Επεσε “βόμβα” στον πεζόδρομο Μαιζώνος! ΔΕΙΤΕ ΤΑ “ΛΟΥΚΕΤΑ” – φωτο

    Τα ξενοίκιαστα του νέου πεζόδρομου Μαιζώνος! Περπατώντας στον πεζόδρομο της...