ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: Έχουν ανακαινιστεί τα 210 από τα 258 σχολεία

    Ημερομηνία:

    Μέχρι σήμερα 210 από τα 257 σχολικά συγκροτήματα έχουν αποδοθεί στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ανακαινισμένα σύγχρονα, ενώ βάση του προγραμματισμού της δημοτικής Αρχής τα έργα σε όλα τα σχολεία (ανακαινίσεις, ενεργειακές αναβαθμίσεις κλπ.), θα ολοκληρωθούν εντός του 2023, παρά τις μεγάλες περικοπές στη χρηματοδότηση από το κράτος και της έλλειψης προσωπικού.

    Αυτό υπενθυμίζει με ανακοίνωσή της, η δημοτική Αρχή επισημαίνοντας πως είναι προτεραιότητά της οι ανάγκες των παιδιών για σύγχρονη στέγη και προσθέτει «στο 20ο Δημοτικό Σχολείο έχουν γίνει εργασίες ανακαίνισης και αποκατάστασης του κτιρίου από τους εργαζόμενους της Αυτεπιστασίας.

    Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε σημείο της σκεπής οφείλεται σε βανδαλισμούς, που είναι πολύ συχνοί, στο συγκεκριμένο σχολείο.

    Τι επόμενες ημέρες έχει προγραμματισθεί η επισκευή και στη συνέχεια η ολική αντικατάσταση της στέγης, όπως θα γίνει και σε όποιο άλλο σχολείο θα παρουσιάσει ανάλογο πρόβλημα.

    Η Δημοτική Αρχή, σε στενή συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα και τους Γονείς, κάνει σημαντική προσπάθεια και αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προκύπτουν. Σε αντίθεση με προηγούμενες δημοτικές αρχές που είχαν εγκαταλείψει, για πολλά χρόνια, τα σχολεία στην τύχη τους.

    Σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε, υλοποιώντας το έργο μας. Παρά τις προσπάθειες των «καλοθελητών», δεν μπορεί να ακυρωθεί το τεράστιο έργο που γίνεται στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Sex therapy: Πέντε τρόποι για καλύτερο σεξ με τη σφραγίδα της επιστήμης

    Ενδεχομένως η επιστήμη και η έρευνα να ήταν ο...

    Η ανατριχιαστική συσκευή για τηλέφωνα που επιτρέπει τα φιλιά από απόσταση

    Το Remote Kiss, ένα περίεργο αξεσουάρ για τηλέφωνα που κυκλοφόρησε...

    Οι ερευνητές ίσως βρήκαν τον τρόπο να «φρενάρουν» τη γήρανση

    Πιο κοντά στο άπιαστο όνειρο της παντοτινής νεότητας; Νέα έρευνα αναλύει...