Δήμος Πατρέων: Έγινε το πρώτο βήμα για να κλείσει ο μόλος για τα αυτοκίνητα

    Ημερομηνία:

    Έγινε σήμερα το πρώτο βήμα για να κλείσει ο μόλος της Αγίου Νικολάου για τα αυτοκίνητα και να παραμείνει ανοιχτός και προσβάσιμος μόνο στους πεζούς., ανακοινώνει η δημοτική αρχή. “Ο Δήμος Πατρέων τοποθέτησε τσιμεντένια, αλλά και σιδερένια στοιχεία,  καθιστώντας σαφές, ότι ο χώρος παύει να γίνεται, αυθαίρετα, χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

    Διευκρινίζεται, ότι το ανατολικό τμήμα του μόλου, από τις 10.30 το πρωί, μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι, θα ανοίγει για την διευκόλυνση των επιβατών που ταξιδεύουν με το αυτοκίνητό τους για Κεφαλονιά, με το πλοίο της γραμμής και αμέσως μετά θα ξανακλείνει.

     

    Ο Δήμος σχεδιάζει να αντικαταστήσει, στο μέλλον, τα στοιχεία που θα αποκλείσουν την πρόσβαση των ΙΧ στο μόλο με άλλες καλαίσθητες κατασκευές.

    Υπενθυμίζεται τέλος, για μια ακόμα φορά, ότι ο Δήμος διαθέτει δωρεάν τρεις μεγάλους υπαίθριους χώρους για πάρκιν αυτοκινήτων, στο πρώην αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύσιο (χωρητικότητας άνω των 300 θέσεων), τέρμα Παπαφλέσσα (Πάρκιν Καλεντζώτη) και στο Νότιο Πάρκο. Οι δύο τελευταίοι χώροι μπορούν να εξυπηρετήσουν εκατοντάδες οχήματα και μάλιστα διατίθεται και λεωφορείο που μεταφέρει, δωρεάν, οδηγούς και επιβάτες, από και προς το κέντρο της πόλης”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Ευρώπη τα 10 δημοφιλέστερα σιντριβάνια του κόσμου: Ένα ελληνικό στην 26η θέση

    Από τη Ρώμη και το Βερολίνο μέχρι το Περού...

    Μετά από έξι χρόνια σχέσης έμαθε ότι το αγόρι της είναι αδερφός της

    Μία απίθανη ιστορία αποκάλυψε μία χρήστης του Reddit, η...

    Οι οδοντίατροι ξέρουν αν έκανες πρόσφατα στοματικό σeξ

    Ένα βίντεο στο TikTok από έναν οδοντίατρο έγινε viral....

    Πορνογραφία: Πως επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά των γυναικών

    Έμμεση και πιο περίπλοκη φαίνεται να είναι η σχέση...