Δήμος Πατρέων: Εκτός οι “149” του κοινωφελούς, αναμένεται η απόφαση για τους υπολοίπους

Ημερομηνία:

-Αρνητική εξέλιξη για τους «149» εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων, για τους οποίους το Πρωτοδικείο Αθηνών απεφάνθη αρνητικά, ως προς τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει.

PHILOXENIA

Ως εκ τούτου από την περασμένη Τετάρτη έμειναν ξανά στο δρόμο, ετοιμάζοντας τις επόμενες κινήσεις τους. Η υπόθεση τους είχε εκδικαστεί στις 8/12/2021, με τον Δήμαρχο Πατρέων να δίνει το «παρών».

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται και οι συνάδελφοί τους, του προγράμματος του 2018, των οποίων η υπόθεση δικάστηκε στις 6/12/2021, με την απόφαση να μην έχει ακόμη εκδοθεί. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και η αποχώρησή τους έχει ήδη δημιουργήσει λειτουργικά προβλήματα σε αρκετές υπηρεσίες του Δήμου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η έπαυλη στη Φλόριντα και οι «χρυσές» business στο real estate

Το real estate αποτελούσε ανέκαθεν έναν από τους αγαπημένους κλάδους του Γιάννη...

Πάτρα: Ο Κώστας Μάρκου παρουσιάζει το βιβλίο του

Ο πρώην βουλευτής Κώστας Μάρκου ανακοίνωσε: Την Δευτέρα 14...