Δήμος Πατρέων: Μια ξεχωρίστη συναυλία για όλα τα παιδιά στις παιδικές κατασκηνώσεις

    Ημερομηνία:

    Με μία απολαυστική συναυλία με τους Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και Λευτέρη Ελευθερίου, οι Ημερήσιες Δημοτικές Κατασκηνώσεις του Δήμου Πατρέων γιορτάζουν απόψε τα 10+1 χρόνια λειτουργίας τους.

    Η συναυλία, που είναι ενταγμένη στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στη Δημοτική Κατασκήνωση στην πλαζ της Αγυιάς με ελεύθερη είσοδο και καλεσμένα όλα τα παιδιά της πόλης.

    Στη διάρκεια της εντεκάχρονης λειτουργίας τους οι Ημερήσιες Παιδικές Κατασκηνώσεις του Δήμου έχουν φιλοξενήσει περισσότερα από 10.000 παιδιά, τα οποία μέσα από την δημιουργική απασχόληση και τα παιχνίδια, απέκτησαν πρόσβαση στις διακοπές και την αναψυχή.
    Μέσα από ένα δωρεάν πρόγραμμα που λειτουργεί με εργαζόμενους του Δήμου και του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτό, μεταφέρονται καθημερινά με οχήματα του Δήμου.

    https://www.youtube.com/shorts/1llWgQSxy5w

    Δήμος Πατρέων: Μια ξεχωρίστη συναυλία για όλα τα παιδιά στις παιδικές κατασκηνώσεις

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Στιγμές από τις πρώτες τους διακοπές – ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

    Η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκαναν τις πρώτους τους...

    «Τσουνάμι» Ιγγλέζου στο «μαργαριτάρι των Calanques»

    Έκανε τη Νότια Γαλλία να… δακρύσει από χαρά η Ασημίνα...

    Greysexuals: Η νέα «γκρίζα ζώνη» στη σεξουαλικότητα των νέων

    Μετά τους asexual και τους… sapiosexual μια νέα κατηγορία «σεξουαλικότητας» εμφανίστηκε...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Το who is who των εμπρηστών

    Ανδρες που κινούνται με μοτοσικλέτες σε δασικές ή ημιδασικές...