ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: Όχι στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών μέσα στα χωριά μας!

    Ημερομηνία:

    Τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου, στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο του Ρίου συγκέντρωση ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Πλατάνι και στα γειτονικά χωριά του Δήμου μας.

    Διοργανωτές της συγκέντρωσης είναι η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, οι Τοπικές Κοινότητες Πλατανίου, Αγίου Βασιλείου, Αραχωβιτίκων, Αργυράς, Δρεπάνου, Άνω Καστριτσίου, Κάτω Καστριτσίου, Σελλών και Ψαθοπύργου, καθώς και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πλατανίου, Τσελεΐκων, Αραχωβιτίκων, Αγίου Βασιλείου.

    Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκπρόσωπος των Τοπικών Κοινοτήτων και εκπρόσωπος των Πολιτιστικών Συλλόγων.

    Δηλώνουμε πως δε θα αποδεχτούμε παθητικά την πολιτική που έχουν εφαρμόσει όλες οι ως σήμερα κυβερνήσεις, με στόχο την εξασφάλιση των κερδών των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), ενώ ταυτόχρονα βυθίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά στην ενεργειακή φτώχεια.

    Δε θα ανεχτούμε, να εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες μέσα στα χωριά του Δήμου μας, υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων και το περιβάλλον.

    Καλούμε το λαό της περιοχής να συμμετέχει μαζικά στη συγκέντρωση, να συμμετέχει στον αγώνα για την προστασία της υγείας του και του περιβάλλοντος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: Μέχρι την Παρασκευή τα έργα στις γραμμές – ΦΩΤΟ

    Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό Πάτρας – Με λεωφορεία έως...

    ΚΕΠΕ: Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο από την ακρίβεια – Ποιες δαπάνες κάνουν τα φτωχότερα νοικοκυριά και ποιες τα πλουσιότερα

    Η ακρίβεια χτυπά τους πιο οικονομικά αδύναμους πολίτες αναφέρει, μεταξύ άλλων η...

    Αγία Παρασκευή: Σε στενό κύκλο ατόμων του καθηγητή στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία – Είχε συνεργό ο δράστης

    Σε άλυτο γρίφο παραμένει για το ελληνικό FBI η δολοφονία του Πολωνού καθηγητή, τρία 24ωρα μετά την...

    ΠΑΤΡΑ: Πέρασε με κόκκινο και “κάρφωσε” άλλο όχημα – ΦΩΤΟ

    Τροχαίο ατύχημα τη νύχτα στην διασταύρωση των οδών Κορίνθου...