ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: Όχι στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών μέσα στα χωριά μας!

    Ημερομηνία:

    Τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου, στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο του Ρίου συγκέντρωση ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Πλατάνι και στα γειτονικά χωριά του Δήμου μας.

    Διοργανωτές της συγκέντρωσης είναι η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, οι Τοπικές Κοινότητες Πλατανίου, Αγίου Βασιλείου, Αραχωβιτίκων, Αργυράς, Δρεπάνου, Άνω Καστριτσίου, Κάτω Καστριτσίου, Σελλών και Ψαθοπύργου, καθώς και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πλατανίου, Τσελεΐκων, Αραχωβιτίκων, Αγίου Βασιλείου.

    Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκπρόσωπος των Τοπικών Κοινοτήτων και εκπρόσωπος των Πολιτιστικών Συλλόγων.

    Δηλώνουμε πως δε θα αποδεχτούμε παθητικά την πολιτική που έχουν εφαρμόσει όλες οι ως σήμερα κυβερνήσεις, με στόχο την εξασφάλιση των κερδών των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), ενώ ταυτόχρονα βυθίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά στην ενεργειακή φτώχεια.

    Δε θα ανεχτούμε, να εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες μέσα στα χωριά του Δήμου μας, υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων και το περιβάλλον.

    Καλούμε το λαό της περιοχής να συμμετέχει μαζικά στη συγκέντρωση, να συμμετέχει στον αγώνα για την προστασία της υγείας του και του περιβάλλοντος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε επιχειρηματίας για να εμπλακεί… σε άλλα μονοπάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

    ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά απέναντι από την Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας κοντά στο Αντίρριο. Ορατή...