ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: Σύσκεψη για το Γηροκομειό

    Ημερομηνία:

    Ο συντονισμός για την άμεση και καλύτερη υλοποίηση των μέτρων που δρομολογήθηκαν, με την κήρυξη του Ανατολικού Διαμερίσματος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά από την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου στο Γηροκομειό, συζητήθηκε σήμερα (Παρασκευή 19/7) στο Δημαρχείο, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.

    Τα μέτρα αφορούν τόσο στην ανακούφιση όσων επλήγησαν όσο και στην προστασία της περιοχής από νέες φωτιές, κατολισθήσεις κλπ.

    Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Αναστασίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, ο Διευθυντής της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Νικόλαος Γυφτάκης, ο Δασάρχης Πατρών, Σταύρος Βαρβατσούλης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

    Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να γίνει νέα αυτοψία την προσεχή Τρίτη 23 Ιουλίου, στην πληγείσα περιοχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η πίτα στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης – φωτό

    Εγραψε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης: Στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης σήμερα...

    Πάτρα: Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στην πίτα της ΕΛΠΙΔΑΣ -φωτό

    Εγραψε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης: Η «Ελπίδα», κάθε χρόνο ανοίγει...

    Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο ανάμεσα σε Λιμενικό και διακινητές μεταναστών με τουλάχιστον 4 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες

    Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στο πλήρωμα περιπολικού του Λιμενικού και...

    Πάτρα: Κόβει πίτα ο Ανδρέας Τσώκος

    Σας προσκαλώ στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της...