ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ: ‘Η συμμορφώνεστε ή… τα προβλεπόμενα από το νόμο

    Ημερομηνία:

    Στα μαχαίρια, βρίσκονται ο Δήμος Πατρέων και καταστηματάρχες του πεζόδρομου της Τριών Ναυάρχων. Μήλον της έριδος, η δενδροφύτευση.

    Σε 12 καταστηματάρχες εστίασης, επανειλημμένως έχει υπάρξει προειδοποίηση να «ξηλώσουν» τις μόνιμες κατασκευές τους στον πεζόδρομο προκειμένου να γίνει φύτευση δέντρων. Εντός  της εβδομάδας θα επιδοθεί η τελευταία ειδοποίηση να βγάλουν τις κατασκευές και σε αντίθετη περίπτωση, που κάποιος δεν ανταποκριθεί, αμέσως μετά ο Δήμος αναμένεται να ακολουθήσει τα προβλεπόμενα από το νόμο. Οι συναρμόδιες αντιδημαρχίες, δηλαδή η Αρχιτεκτονικού Έργου και Υποδομών, μαζί με την Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου και Τοπικής Οικονομίας θα τους επιδώσουν ειδοποιητήριο να αφαιρέσουν τις κατασκευές και να ελευθερώσουν τον χώρο για να μπουν τα δέντρα. Όπως, λένε πηγές της δημοτικής αρχής «είναι ειλημμένη απόφαση να μην κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω».

    · Νέο πρόγραμμα με την ονομασία «Υιοθέτησε το δέντρο έξω από την πόρτα σου» αναμένεται να τρέξει η Αντιδημαρχία Πρασίνου, το αμέσως χρονικό διάστημα.

    · Επίσης «ανεβαίνει» η πλατφόρμα των εθελοντών (Χωρικές εθελοντικές ομάδες) για την προστασία του πρασίνου στην πόλη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι παρουσιάζεται μεγάλο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για τον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτές είναι οι 5 λέξεις που καλό θα ήταν να μην γκουγκλάρεις στο διαδίκτυο

    Διανύουμε την εποχή που η πρόσβαση στην πληροφορία έχει...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 25/10/2025

    16:00 COSMOTE SPORT 4 HD Ουντινέζε – Λέτσε Serie...

    Άνθρωπος Grauballe: Εγκληματίας, μάντης ή αιχμάλωτος; Το μυστήριο μίας δολοφονίας 2.300 ετών

    Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μυστήρια στην αρχαιολογική ιστορία...

    Tης κακομοίρας στα Δικαστήρια της Πάτρας! Η Κωνσταντοπούλου κατηγορούσε Τζαμαλούκα και Δικαστές… λόγω Χριστίνας Αλεξοπούλου

    ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορούσε δικαστές...