Δήμος Πύργου: Τελεσίγραφο στον υπουργό Υγείας!

    Ημερομηνία:

    «Θερμός» μπήκε ο Δεκέμβρης στην Ηλεία, με τη θερμοκρασία να ανεβάζουν δύο μείζονος σημασίας προβλήματα. Τόσο η υποστελέχωση του νοσοκομείου Πύργου όσο και το νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη ήρθαν στο προσκήνιο με σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο του Πύργου, Σωματεία Εργαζομένων -που έκαναν χθες συγκέντρωση διαμαρτυρίας- και τον Ιατρικό Σύλλογο Ηλείας να ζητούν άμεσα στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου όσο και την απόσυρση τού προς ψήφιση νομοσχεδίου.

    «Με το νομοσχέδιο πλήττεται το ΕΣΥ και ο μικρός ιδιωτικός τομέας εις βάρος μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων, τα οποία πλέον ελεύθερα μπορούν να αποπειραθούν τη δέσμευση σε αυτά ιατρικού προσωπικού από το ΕΣΥ», σχολιάζει με σχετική ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας, Χρήστος Γιαννικούλης.

    Ο ίδιος ζήτησε παύση της διαδικασίας ψήφισης του νομοσχεδίου και έναρξη ουσιαστικού διαλόγου. Το ΔΣ Πύργου με ψήφισμά του στέλνει τελεσίγραφο στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, διαμηνύοντας μεταξύ άλλων ότι εάν δεν ορίσει συνάντηση άμεσα, θα τον επισκεφθούν με δική τους πρωτοβουλία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα σειρά SANDLÖPARE – Ένα ταξίδι στη μαγεία της σαβάνας μέσα από το παιχνίδι

    Το παιχνίδι αποτελεί βασικό στοιχείο για την ανάπτυξη των...

    Πώς θα καταλάβετε εάν σας έχουν χακάρει το κινητό – Τα έξι σημάδια και τι πρέπει να κάνετε αμέσως μετά

    Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει πλέον το κέντρο της καθημερινότητας για εκατομμύρια...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Καραμπόλα με 4 ΙΧ στην Ακτή Δυμαίων

    Μία ακόμη καραμπόλα σημειώθηκε στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα. Πριν...