Δήμος: Το πρωί του Σαββάτου η υπογραφή μνημονίου με την Σακοράφα

Ημερομηνία:

Όπως ανακοίνωσε η Δημοτική αρχή, το πρωί του Σαββάτου θα γίνει η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο και την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

PHILOXENIA

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Στην τελική ευθεία μπήκε η θεσμοθέτηση της συνεργασίας του Δήμου Πατρέων με τον ΣΕΓΑΣ καθώς αύριο Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις 10 π.μ. στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος της αρχαιότερης αθλητικής Ομοσπονδίας της χώρας Σοφία Σακοράφα θα υπογράψουν Μνημόνιο Συνεργασίας.

 

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, τα αθλητικά σωματεία στίβου της ευρύτερης περιοχής, οι φορείς του Δρομικού Κινήματος, παλιοί πρωταθλητές στίβου, ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ο Σύλλογος Κριτών Στίβου Βόρειας Πελοποννήσου, αθλητικές ενώσεις άλλων αθλημάτων και προσωπικότητες του Πατραϊκού αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Πατρέων δήλωσε σχετικά: «Το Μνημόνιο Συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ εκφράζει τις δυνατότητες που έχει πλέον η πόλη μας, μετά την ανασυγκρότηση και τον διαρκή εκσυγχρονισμό των υλικοτεχνικών υποδομών και τη δημιουργία νέων, καθώς και την ενίσχυσή τους με σύγχρονο εξοπλισμό, να αναδειχθεί σε εθνικό κέντρο του αθλητισμού υψηλού επιπέδου».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

TΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Αιµοδοσία στο ιατρείο της ΒΙ.ΠΕ.

Την Παρασκευή 4 Σεπτεµβρίου 2026, από τις 9 π.µ....

Ρεκόρ πυρκαγιών στους δρόμους: Γιατί λαμπαδιάζουν τα αυτοκίνητα της Ελλάδας

Οι εικόνες επαναλαμβάνονται πλέον ανησυχητικά συχνά. Ένα αυτοκίνητο κινείται...

Επιστροφή στα ερημωμένα χωριά: Το κίνημα της Φουρνάς πάει Βοιωτία, Ιωάννινα και Ορεστιάδα

Υπάρχουν χωριά στην Ελλάδα όπου το μεγαλύτερο στοίχημα δεν είναι να...

Γενιά του Χάους. «Τα Παράσημα του Παραδείσου» / «Ο Χορός της Σιωπής»

Δύο ύμνοι από μια εποχή που μπορεί να πέρασε, αλλά...