ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΗΛΕΙΑ: Προηγείται ο Ανδρουλάκης, έπεται Παπανδρέου

    Ημερομηνία:

    Πρώτο τον ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, στον Ά γύρο της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου στο ΚΙΝ.ΑΛ. που θα διεξαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου, φέρνει η διαδικτυακή δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Patrisnews.com, μπροστά από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο.
    Φλίγκος

    Ειδικότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανάμεσα στο σύνολο του κόσμου που είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει, καταλαμβάνει ποσοστό 35,8%, έναντι 29,3% του Γιώργου Παπανδρέου. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ανδρέας Λοβέρδος με 18%, ενώ τέταρτος στις προτιμήσεις των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας είναι ο τέως Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Παύλος Χρηστίδης, με ποσοστό 10,5%. Ακολουθεί ο Παύλος Γερουλάνος με 3,3% και ο Χάρης Καστανίδης με 3,1%.

    ICECAP

    Στην διαδικτυακή δημοσκόπηση του Patrisnews.com, ψήφισαν περισσότερα από 1000 άτομα, όλων των ηλικιών, ενώ το σύνολο του δείγματος αφορά όλη την Ελληνική Επικράτεια.

    Η δημοσκόπηση καταγράφει τη σαφή θέση των ψηφοφόρων του Κινήματος Αλλαγής, για τα δύο πρόσωπα που πιθανότατα θα περάσουν στον δεύτερο γύρο, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 12 Δεκεμβρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αμαλιάδα: Ξεκινά και επίσημα ο επανέλεγχος Παναγιωτάκη από την Τριμελή Επιτροπή

    Και επίσημα ξεκινά ο επανέλεγχος της αιτίας θανάτου του...

    Πέθανε ο Κώστας Λυχναράς, σκηνοθέτης του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Καφέ της Χαράς»

    Σε ηλικία 86 ετών άφησε την τελευταία πνοή του...

    Ο Χ. Μπονάνος στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων στα σχολεία της Αιγιάλειας

    Στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων στα σχολεία του Δήμου...

    ΗΠΑ: Η ιστορία του οικογενειάρχη serial killer του Fox Hollow Farm που έκρυβε 10.000 ανθρώπινα οστά – Αναγνωρίστηκε το 10ο θύμα

    Ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών. Ζούσε...