Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη με διαφορά η ΝΔ από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ – 5ος ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ιστορικό χαμηλό!

    Ημερομηνία:

    Πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας, δεύτερη θέση για το ΠΑΣΟΚ, χωρίς να καταγράφει κέρδη μετά την επανεκλογή Ανδρουλάκη, και υποχώρηση σε ιστορικά χαμηλά για τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι πλέον πέμπτο κόμμα, καταγράφει δημοσκόπηση της Interview για την ιστοσελίδα politicgr.

    Στην ερώτηση «αν είχαμε εκλογές την ερχόμενη Κυριακή ποιο κόμμα θα ψηφίζατε» οι ψηφοφόροι απαντούν:

    – ΝΔ 25%
    – ΠΑΣΟΚ 13,1%
    – ΚΚΕ 8%
    – Ελληνική Λύση 7,1%
    – ΣΥΡΙΖΑ 6,6%
    – Φωνή Λογικής 6%
    – ΝΙΚΗ 4,4%
    – Πλεύση Ελευθερίας 3,8%
    – Μέρα 25 3,5%
    – Νέα Αριστερά 3%.
    – Αδιευκρίνιστη ψήφος 19,5%.

    Στην ίδια δημοσκόπηση αποτυπώνεται για άλλη μια φορά η πρωτιά Μητσοτάκη στο ερώτημα ποιος είνα ο καταλληλότερος πρωθυπουργός. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη επέλεξε το 38% των ερωτηθέντων ενώ τον Νίκο Ανδρουλάκη, ως αρχηγό του δεύτερου κόμματος, επέλεξε το 15%, με την απάντηση «κανένας» να συγκεντρώνει 47%.

    Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος για εκλογή πρόεδρος του κόμματος στις επερχόμενες εσωκομματικές διαδικασίες.

    Στο σύνολο της κοινής γνώμης, ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται με 31,4%, ακολουθεί ο Σωκράτης Φάμελλος με 21,2% και τρίτος έρχεται ο Παύλος Πολάκης με 12,1%.

    Στην ίδια έρωτηση οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν κατά σειρά Στέφανο Κασσελάκη (47,2%), Σωκράτη Φάμελλο (22,9%) και Παύλο Πολάκη (11,9%).

    Πηγή: protothema.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...