Δημοσθένης Βεργής: Του τηλεφωνούν και του λένε ότι τον ψήφισαν για να πάρουν το κέρασμα

    Ημερομηνία:

    Μόλις μία ψήφος έλαβε στις εκλογές της Κυριακής 21 Μαΐου το κόμμα «Έλληνες Οικολόγοι».

    Ο πρόεδρος του κόμματος, Δημοσθένης Βεργής, ψάχνει να βρει τον έναν και μοναδικό ψηφοφόρο του, καθώς όπως είπε, ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγος του άσκησαν το εκλογικό δικαίωμα τους.

    Αν και δεν είχε κατεβάσει ψηφοδέλτια ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταστροφή του περιβάλλοντος, ο Δημοσθένης Βεργής βρέθηκε να παίρνει μία ψήφο στην Α’ Αθηνών.

    «Ευχαριστημένος είμαι. Βέβαια. το 2019 δεν είχα ούτε μία ψήφο. Κατέβασα το κόμμα αλλά δεν κατέβασα ψηφοδέλτιο για να γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση ο Μητσοτάκης. Όπως και έγινε. Να βγει ο Μητσοτάκης γιατί το θεωρώ το πιο σωστό» αναφέρει μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Δημοσθένης Βεργής.

    Ο ίδιος ψάχνει τον έναν έναν και μοναδικό ψηφοφόρο του, ο οποίος χρησιμοποίησε λευκό ψηφοδέλτιο για να γράψει και να ψηφίσει τον Δημοσθένη Βεργή. Η ψήφος προσμετρήθηκε κανονικά από τους εκλογικούς αντιπροσώπους, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες Οικολόγοι», υπόσχεται κέρασμα στον άνθρωπο αυτόν.

    «Ψάχνουμε να τον ή την βρούμε» δήλωσε ο κ. Βεργής. Μάλιστα, στο δελεαστικό κάλεσμα, πολλοί είναι εκείνοι που επικοινωνούν μαζί του, δηλώνοντας ότι τον ψήφισαν.

    Ο Δημοσθένης Βεργής δηλώνει ότι θα κατέβει κανονικά στις επόμενες εκλογές και πάλι χωρίς ψηφοδέλτια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτή την ηλικία είναι πιθανότερο ένας άντρας να απατήσει

    Ηαπιστία είναι ένα κοινό αγκάθι σε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις και...

    Παραμένετε σε μία σχέση που δεν αξίζει; Δέκα σημάδια για να το καταλάβετε

    Όλοι έχουμε κάνει σχέση με ανθρώπους που ξέρουμε ότι δεν είναι...

    Ακρίβεια: Χωριάτικη σαλάτα από.. “χρυσάφι” – Από συνοδευτικό έγινε κυρίως πιάτο

        Του Θάνου Κλωνόπουλου Τα παλιά τα χρόνια λέγαμε… «Πιάσε μια χωριάτικη». Σήμερα...

    Beach bars στη Χαλκιδική με «τιμές πίστας», ζώνες χρέωσης και ξαπλώστρες! ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ

    Η Χαλκιδική φαίνεται να υιοθετεί με ταχύτητα το μοντέλο τιμολόγησης και...