ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΤΡΑΣ: Επικοινωνιακή «αντεπίθεση»

    Ημερομηνία:

    Μετά τα εγκαίνια του Ρωμαϊκού Ωδείου, με την παρουσία της υπουργού Λίνας Μενδώνη και τις βολές που εξαπέλυσαν κατά του Κώστα Πελετίδη, η Δημοτική Αρχή επιχειρεί να περάσει στην επικοινωνιακή «αντεπίθεση», παρουσιάζοντας έργα τα οποία – όπως αναφέρει – σφραγίζουν την εικόνα της σύγχρονης Πάτρας και προστατεύουν την ιστορική και αρχιτεκτονική της κληρονομιά.

    Γίνεται αναφορά σε έργα που έχουν εκτελεστεί, όπως η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου Άνω και Κάτω Πόλης, οι εργασίες στις διατηρητέες κλίμακες του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, των οδών Αγίου Νικολάου (φωτό), Γεροκωστοπούλου, Πατρέως και Τριών Ναυάρχων, οι οποίες συνδέουν την Άνω με την Κάτω Πόλη, το κτίριο του παλαιού Αρσακείου, το κτίριο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, ενώ προαναγγέλλεται και έργο συντήρησης της πλατείας Γεωργίου, το οποίο θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2026.
    Αναφορά γίνεται και στη διαμόρφωση του πρώην Αρσακείου σε νέο Δημαρχείο, αλλά παραλείπεται ότι το έργο πραγματοποιήθηκε με πόρους από το «Πράσινο Ταμείο» και είχε ενταχθεί τη χρονική περίοδο 2014-2015, με Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου τον σημερινό Γενικό Γραμματέα του ΥΠ.ΠΟ., Γιώργο Διδασκάλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θοδωρής Κολυδάς: Χωρίς βροχές και με ξηρή ατμόσφαιρα ο καιρός από τα μέσα της εβδομάδας

    Τη «ξηρή» προοπτική του καιρού για τις επόμενες ημέρες...

    Μπρόνουεν Μάντοξ στα ΝΕΑ: «Nα μην καταλάβει η Ρωσία εδάφη με τη βία»

    Η Ευρώπη μπορεί να κάνει αρκετά για να διαφυλάξει την παγκόσμια...

    Σοκ στη Σαουδική Αραβία: Μουμιοποιημένα τσιτάχ αποκαλύπτουν χαμένη γενετική γραμμή 4.000 ετών

    Ανακάλυψη μουμιοποιημένων τσιτάχ σε σπηλιές της βόρειας Σαουδικής Αραβίας αποκαλύπτει...