Δημοτική αστυνομία καθαριότητας στο Δήμο Αθηναίων – Οι αρμοδιότητές της

    Ημερομηνία:

    Τη δημιουργία Δημοτικής Αστυνομίας Καθαριότητας, αρμόδιας για την τήρηση του ωραρίου και του κανονισμού καθαριότητας στην πόλη, προανήγγειλε, μέσω του Αθήνα 9,84, η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων και αναπληρώτρια δημάρχου, Ρωξάνη Μπέη, τονίζοντας ότι ο ρόλος της δεν θα είναι εισπρακτικός, αλλά συμβουλευτικός.

    Κατά τη συνέντευξη της στο σταθμό του Δήμου η κ Μπέη, εστίασε στο πρόβλημα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει ο Τομέας Καθαριότητας του Δήμου, επισημαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή με τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της πρωτεύουσας, πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση περί τις 12 διελεύσεις αποκομιδής απορριμμάτων, μόνο στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης.

    GLEARNET

    «Μέσα στο φθινόπωρο θα έχει επανασυσταθεί ο τομέας της καθαριότητας της Αθήνας, με τρόπο που θα είναι λειτουργικός, θα ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό και είμαι αισιόδοξη ότι αν ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη στρατηγική σχετικά με το πως διαχειριζόμαστε τα απορρίμματά μας, η Αθήνα θα παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα», υπογράμμισε.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα κορυφαία πουκάμισα στον κόσμο

    Tα αναγνωρίζεις με την πρώτη ματιά. Είναι άψογα κομμένα,...

    Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία σημαντική οικονομική επιτυχία – «Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη»

    Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, τρία ζώδια θα προσελκύσουν σημαντική οικονομική...

    Πάτρα: Γνωστή εταιρεία ήθελε ακίνητο στη Μαιζώνος αλλά… άλλαξε γνώμη λόγω ενοικίων

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το πώς ο πεζόδρομος της Μαιζώνος επηρεάζει...

    Όταν οι μαθητές παίζουν με το κινητό: 20 χαμένα λεπτά για κάθε σκρολάρισμα

    Δεν μπορεί παρά να έχετε κι εσείς ένα άτομο...