flamis.gr
Ενημερωτικό Portal, Πάτρα, Αχαΐα

ΔΙΝΟΥΝ ΟΣΑ ΟΣΑ… ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ: Αγοραίο σεξ και διαστροφή στην Πάτρα!

Mπορεί να περάσαμε πανδημία, μπορεί να βρισκόμαστε σε δύσκολες οικονομικές καταστάσεις ελέω αυξήσεων σε καύσιμα, και βασικά είδη διατροφής και διαβίωσης, όμως για το σεξ… δεν «τσιγκουνευόμαστε»! Και στην Πάτρα, αυτό είναι κάτι που «κυριαρχεί»! Ακόμη και ξενοδοχεία του κέντρου «γεμίζουν» call girls από Αθήνα ώστε η «ανωνυμία» να… «προστατεύει» τον πελάτη, ο οποίος ενδέχεται να είναι και «επώνυμος»! Πόσο μάλλον όταν τηλεφωνεί για… διαστροφικές επιλογές του! «Οι Ελληνες έχουν χάσει το μυαλό τους και έγιναν δέκα φορές πιο διεστραμμένοι. Δεν αντιμετωπίζω στη δουλειά μου μόνο την οικονομική κρίση, αλλά και όλη αυτή την τρέλα στα μυαλά των Ελλήνων».

Ετσι περιγράφει τη σεξουαλική συμπεριφορά των Ελληνων μια ιερόδουλος η οποία εργάζεται στην Πάτρα. Αλλωστε και στους χώρους «αγοραίου έρωτα» της Πάτρας δεν είναι λίγοι οι πελάτες που ζητούν «διαστροφές»! Αλλά ακόμη και εκείνοι που τηλεφωνούν στην Αθήνα για να ζητήσουν “call girl» το οποίο να φθάσει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα σε κάποιο ξενοδοχείο, ζητούν… «τιμοκατάλογο» για «περίεργες – extreme» υπηρεσίες από την πλευρά των γυναικών!

 

Οι περισσότερες ιερόδουλες δηλώνουν πλέον πως το εμπόριο του σεξ στην Ελλάδα έχει κορεσθεί με αυτά τα πολύ νεαρά κορίτσια που διακινούνται από άλλες χώρες, κορίτσια που κάνουν τα πάντα ωθούμενες με τη βία και για ελάχιστα χρήματα.

Είναι γνωστό πως πλέον οι πιο ηλικιωμένοι άνδρες πηγαίνουν με τα νεαρά κορίτσια που τους πλησιάζουν… ακόμη και στην Πλατεία Γεωργίου! Ετσι η «δουλειά» σε οίκους ανοχής έχει πάρει… την κατιούσα!

Παρ όλο που η πορνεία στην Ελλάδα είναι νόμιμη, τα τελευταία χρόνια o αριθμός των δηλωμένων «εργατριών του σεξ» έχει υποσκελιστεί από ένα τσουνάμι ξένων γυναικών που λέγεται ότι προσφέρονται έναντι ευτελών ποσών που φτάνουν μέχρι και τα 5 ευρώ. Πρόκειται για τις «νύμφες» του σεξ από την Ρουμανία και την Βουλγαρία που κάνουν θραύση όχι μόνο σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Πάτρα, αλλά και σε αγροτικές περιοχές. Στην Βόρεια Ηλεία και στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας, το πληρωμένο σεξ γίνεται ακόμη και… σε σκηνές, όπως πρόσφατα αποκάλυψε η «Πολιτεία».

 

Είναι γνωστό ότι κορίτσια που έρχονται από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης κλειδώνονται σε διαμερίσματα και βιάζονται επανηλλειμμένα από τους απαγωγείς τους για να … μην αντιδρούν!

 

Εχουν πέραση τα call girls που φθάνουν από την Αθήνα

Σε πολλά αθηναϊκά sites μπορεί κάποιος εύκολα να βρει «συνοδούς» από Λευκορωσία, Ουκρανία, Ρωσία κλπ. Πολλές από αυτές τις γυναίκες δεν μπορούν να κοιμηθούν κανονικά. Συνήθως έχουν εφιάλτες και αναδρομές από το παρελθόν σχετικά με ό, τι έχουν περάσει!

Οι περισσότερες μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα αφού απάντησαν σε κάποια πλαστή αγγελία εργασίας, ή εξαναγκάστηκαν με ψυχολογική και σωματική βία.

Υπάρχει επίσης και η τεχνική του «εραστή», πράγμα που σημαίνει ότι η διακίνηση αρχίζει ύστερα από μια σχέση, η οποία μερικές φορές καταλήγει σε γάμο και παιδιά, τα οποία χρησιμοποιούνται ως μέσο εκβίασης από τους διακινητές για να εκδίδεται η κοπέλα. Με τα κορίτσια από την Αφρική, μια πιο πρόσφατη προσθήκη στο ελληνικό εμπόριο του σεξ, ο διακινητής ή ο νταβατζής απειλεί τις ίδιες και τις οικογένειές τους με μαύρη μαγεία. Υπήρξαν και από τις Αφρικανές ιερόδουλες της Πάτρας, τέτοιες ομολογίες.