Διονύσης Τραυλός – ‘Ωρα Πατρών: Ας καταλάβει ότι είναι Δήμαρχος 7 χρόνια

Ημερομηνία:

Επιτέλους κάποιος μετά από 7 χρόνια να εξηγήσει στον Δήμαρχο Πατρέων, ότι δεν είναι συνδικαλιστική παράταξη, ούτε το εργατικό κέντρο. Να του εξηγήσει, ότι διοικεί την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και διαχειρίζεται κονδύλια δεκάδων εκατομμυρίων, που μπορούν να μειώσουν την ανεργία στην πόλη.

Κάποιος να του θυμίσει, ότι ακόμα “κάθονται” στην τράπεζα 90 εκατ. ευρώ για το πρόγραμμα βιώσιμης αστικής ανάπλασης και 4,5 χρόνια ακόμα δεν έχει μπει μισή πλάκα πεζοδρομίου.

Κάποιος να του θυμίσει, ότι έχει παραχωρηθεί το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης εδώ και 3 χρόνια και ακόμα δεν έχουν απομακρυνθεί ούτε τα κάγκελα.

Κάποιος να του θυμίσει, πως όταν όλες οι ΔΕΥΑ της χώρας έκαναν μόνιμες προσλήψεις, στην Πάτρα δεν κάναμε ούτε μια, και αυτό γιατί δεν είχε συνταχθεί το οργανόγραμμα της ΔΕΥΑΠ.

Κάποιος να του πει επιτέλους, ότι θεσμοί σαν το Διεθνές Φεστιβάλ τους έχει υποβαθμίσει και η Πάτρα χάνει εκατομμύρια ευρώ έσοδα.

Κάποιος τέλος πάντων να του θυμίσει ότι είναι Δήμαρχος.

*Ο Διονύσης Τραυλός είναι Μέλος του συντονιστικού της Ώρας Πατρών

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η σπόντα Μαρκουλάκη στον ΑΝΤ1 on air για τη σειρά «Ο Δικαστής» – Η αμηχανία του Λιάγκα

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και έριξε...

Η Ισπανίδα τραγουδίστρια Ana Mena με μπικίνι στην παραλία

Η Ισπανίδα τραγουδίστρια Ana Mena με μπικίνι στην παραλία  

Τραγωδία στην Αχαϊα! Τον καταπλάκωσε δένδρο

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στο χωριό Κάλφα Τριταίας του...

Γνωριμία φοιτητών με τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου συμμετείχε και φέτος στο «Welcome to...