Διπλή θυματοποίηση του Μαρίνου Σκανδάμη, υποψηφίου βουλευτής Αχαΐας ΠΑΣΟΚ, τομεάρχη Προαστασίας του Πολίτη

    Ημερομηνία:

    Η δικηγόρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που κατήγγειλε στις αρχές τον βιαστή της υπόκειται σε ΔΙΠΛΗ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ.

    Μια ως θύμα βιασμού και μια ως θύμα καταστροφής της προσωπικότητας της από εγκληματικά τρόλς, εγκληματικά μέσα και άθλια κομματικά στελέχη, που είναι βουτηγμένα στον υπόκοσμο της προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

    Πίσω από όλα αυτά συντρέχει ο πατριαρχικός νεοσυντηρισμός, που ο αισχρός κομματικός λόγος άλλοτε συγκαλύπτει και άλλοτε αναπαράγει και που θέλει και πάλι τη θέση της γυναίκας να ανήκει στην χαμηλότερη κοινωνική τάξη, με τις άλλες τάξεις να έχουν σκοπό να την κρατούν για πάντα εκεί.

    Η συντρόφισσα που δεν δημοσιοποίησε το εις βάρος της έγκλημα, αλλά ακολούθησε το δρόμο της δικαιοσύνης, είναι το σύμβολο της γυναίκας που τολμά να καταγγείλει και για αυτό “τεμαχίζεται” ως άνθρωπος.

    Ο κάθε δημοκρατικός πολίτης ας υψώσει το ανάστημά του για να τελειώνουμε μια και καλή με ό,τι κρατά τη γυναίκα και τη χώρα μας καθηλωμένη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...

    Έρχεται η Intervision 2025: Οι χώρες που θα λάβουν μέρος στη «ρωσική Eurovision»

    Η Ρωσία, έπειτα από τον αποκλεισμό της από τη Eurovision, ανακοινώνει...