ΔΙΠΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκροί σε τροχαίο 21χρονη και 23χρονος

    Ημερομηνία:

    Δύο τροχαία δυστυχήματα με δύο νεκρούς σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα ξημερώματα της Δευτέρας σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι.

    Το πρώτο χρονικά τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο όταν ένα αυτοκίνητο με δύο επιβάτες ανετράπη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

    Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 26χρονος ο οποίος ανασύρθηκε ελαφρά τραυματισμένος.

    Αντίθετα η 21χρονη κοπέλα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού δεν κατάφερε και έχασε τη ζωή της.

    Το δεύτερο χρονικά τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Σωρού στο Μαρούσι όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με μοτοσικλέτα.

    Από τη σύγκρουση που σημειώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα τραυματίστηκαν τόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου όσο και ο 23χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας.

    Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεί όπου δυστυχώς ο 23χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας κατέληξε από τα βαριά τραύματα που είχε υποστεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αναβίωση της Αδελφοποίησης Κερύνειας Αιγιαλείας – Κερύνειας Κύπρου

    Το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025, πραγματοποιήθηκε στην Κερύνεια του...

    Τις «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

    Τη θεατρική παράσταση «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου...

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην νήσο Πόντσα

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην...

    Τζόρτζια Μελόνι: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια – Εγκαταλελειμμένη από τον πατέρα της, με παρατσούκλι «Χοντρούλα»

    Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς βίωσε την εγκατάλειψη από τον...