Δολοφονία 11χρονης Ηλεία – Αδελφός 37χρονου: «Σκότωμα θέλει, όχι φυλάκιση»

    Ημερομηνία:

    Ο αδελφός του 37χρονου τ καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία, μίλησε με σκληρά λόγια λέγοντας, μάλιστα, πως δεν μπορεί ούτε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στους ίδιους του τους συγγενείς.

    «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, τι τον έπιασε να πάει να το κάνει αυτό. Είχε κατηγορηθεί παλιά για βιασμό, αλλά μας λέγανε, όμως, ότι βγήκανε καθαρές οι εξετάσεις και δεν έχει καμία δουλειά. Ότι ήταν αθώος.

    Μέρα νύχτα ήταν μαζί, ήταν μαζί με τους γονείς της κοπέλας, με την κοπέλα. Μέρα νύχτα μαζί. Δεν μπορώ να αντικρίσω την οικογένεια.

    Να πάω να τους πω τι; Τα συλληπητήριά μας, να τους κοροϊδεύω μες στα μούτρα; Αυτός δεν θέλει φυλάκιση, αυτός θέλει σκότωμα. Τι αδερφός μου;», είπε φανερά οργισμένος ο αδερφός του 37χρονου δολοφόνου, μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το 1ο ΕΠΑ.Λ σε δεθνή συνεργασία στη Σιγκαπούρη (Φωτο)

    1ο ΕΠΑ.Λ. Πάτρας – Διεθνής Εκπαιδευτική Συνεργασία στη Σιγκαπούρη...

    Σε Αιτωλοακαρνανία και Ιόνιο από τα μεγαλύτερα ύψη βροχής τη Δευτέρα – ΠΙΝΑΚΑΣ

    Βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες εκδηλώθηκαν τη Δευτέρα 10/11,...

    Πρωτοκλήτεια 2025 – Άγιος Χρυσόστομος Παπασαραντόπουλος: Ο φλογερός ιεραπόστολος της Αφρικής

    Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών, ο Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολής Ο...

    Νέα εθελοντική αιμοδοσία στην Πάτρα την Τετάρτη

    Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας “ο Αγιος...