Δολοφονία 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Το λάθος του δολοφόνου – Άφησε το DNA του πάνω στο θύμα

    Ημερομηνία:

    Το DNA, θα λύσει τον γρίφο της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή και θα δώσει στους αστυνομικούς τον μαχαιροβγάλτη οπαδού της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που «πήρε» τη ζωή του οπαδού της ΑΕΚ.

    Οι αναλυτές της Ασφάλειας, είναι πεπεισμένοι πως ο δολοφόνος με το μαχαίρι, είναι ανάμεσα στους 98 που συνελήφθησαν όμως αυτό που θέλουν είναι να τον τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί με αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία.

    Σε αυτό, συνδράμει το γεγονός ότι ο δολοφόνος, άφησε πάνω στον νεαρό οπαδό της ΑΕΚ, το DNA του.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Έτσι, ξεκίνησε μια διαδικασία ταυτοποίησης απο τις αρχές, λαμβάνοντας γενετικό υλικό από όλους τους συλληφθέντες, το οποίο θα συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα και πάνω στον άτυχο νέο από την Ελευσίνα.

    Βέβαια, ο δολοφόνος του Μιχάλη, φρόντισε μετά τη «σφαγή» του 29χρονου να εξαφανίσει το μαχαίρι το οποίο παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν βρέθηκε πουθενά.

    Την ίδια ώρα λαμβάνουν καταθέσεις από όσους βρίσκονταν στο σημείο ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και βιντεοληπτικό υλικό. Τις έρευνες, διεξάγει το τμήμα Καταπολέμησης Αθλητικής Βίας με συνδρομή αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών.

    «Πηγές» λένε στο newsit.gr, οτι η συγκεκριμένη υπηρεσία, σε ό,τι αφορά στο επίπεδο πληροφόρησης όπως αποκάλυψε και το newsit.gr, γνώριζε την κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν και ενημέρωνε εγγράφως τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να επιληφθούν. Όμως, η αποτυχία της επιχείρησης και ο θάνατος του 29χρονου «παρέσυρε» σε απομάκρυνση και τον προιστάμενο της υπηρεσίας ενώ οι ίδιες πληροφορίες του newsit.gr, αναφέρουν πως στο κομμάτι της προσωποίησης των ευθυνών, έπεται συνέχεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγία Σοφία – Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη: Τα φριχτά βασανιστήρια και ο συγκλονιστικός βίος

    Η Αγία Σοφία και οι τρεις θυγατέρες της Πίστη,...

    Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Τιμητικές δηλώσεις από δεκάδες μέλη του Κογκρέσου

    Η παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες βρήκε θερμή...

    Heavy Pins και Akiko ανοίγουν το μαγαζί! Σε ποιον άλλον Πατρινό επιχειρηματία έγινε η πρόταση για το νέο κλαμπ της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/heavy-pins-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-akiko-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b1%ce%b6%ce%af-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%ce%ac/

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 17/9/2025 – Πού θα δείτε τον αγώνα του Μίλτου Τεντόγλου

    Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη League Phase του Champions...