Δολοφονία Άλκη: Προφυλακίστηκαν άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

    Ημερομηνία:

    Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ακόμη τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου ‘Αλκη, στη Θεσσαλονίκη, την 1η Φεβρουαρίου 2022.

    Ύστερα από μαραθώνιες απολογίες – που διήρκησαν σχεδόν οχτώ ώρες- ανακρίτρια και εισαγγελέας, ομόφωνα, τους “έδειξαν” το δρόμο για τη φυλακή. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, 20, 21 και 23 ετών, οι οποίοι βγήκαν από το Δικαστικό Μέγαρο λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.

    Μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί για το φονικό επεισόδιο έξι κατηγορούμενοι. Αύριο, Παρασκευή (11.02.2022), θα περάσουν την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες.

    Ο 11ος που ταυτοποιήθηκε για το άγριο έγκλημα παραδόθηκε νωρίτερα σήμερα στις αρχές της Αλβανίας, όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του ο συνήγορός του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ: Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Μάριος: «Χθες 10 μέρες, σήμερα 9»

    Κορυφώνεται η αγωνία για τον 18χρονο Μάριο από το Αγρίνιο που περιμένει με αγωνία...

    Πέθανε η Μανουέλα Βαρδινογιάννη

    Έφυγε από τη ζωή σήμερα η Μανουέλα Βαρδινογιάννη, η...

    Παρά Πέντε: Οι ηθοποιοί που δεν θα δούμε στο επετειακό επεισόδιο – Ποιοι «έφυγαν» τα τελευταία χρόνια

    Η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του «Παρά Πέντε»...