Δολοφονία Αναγνωστόπουλου: Ποιοι θυμήθηκαν και έσπευσαν στην Αστυνομία να πουν μια «λεπτομέρεια»…

    Ημερομηνία:

    Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας παρουσιάσθηκαν αυτοβούλως στην Ασφάλεια της Αμαλιάδας ο αδελφός, που βρήκε νεκρό τον 68χρονο Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο σε λίμνη αίματος στο σπίτι του τελευταίου στην Εφύρα Ηλείας, και η νύφη του διότι… «θυμήθηκαν μια λεπτομέρεια που σχετίζεται με το φόνο και ίσως διευκολύνει τις έρευνες των δικαστικών αρχών».

    Από την πλευρά της Ασφάλειας, ο κύκλος των καταθέσεων έχει ολοκληρωθεί, καθώς οι αξιωματικοί της έχουν πλέον σχηματίσει σαφή εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο 68χρονος συνταξιούχος.
    Ωστόσο, δεν προβλέπεται να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια αν και «ακουμπάνε» δυο υπόπτους, διότι εκκρεμούν ακόμη και αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αθήνας.

    «Θα τραβήξει χρονικά η υπόθεση για λίγο ακόμη, γιατί θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για την επόμενη κίνησή μας», είπε αξιωματικός της ΕΛΑΣ στην στήλη και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο φόνος δεν θα μείνει ανεξιχνίαστος.
    Η αναμονή συναρτάται προφανώς με τις απαντήσεις που θα δοθούν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, οι οποίες θα είναι έτοιμες είτε στο τέλος της τρέχουσας ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας…!

     

    Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές πιστεύουν ότι ο λόγος του εγκλήματος ήταν οικονομικός. Κάποιος ζήτησε χρήματα από τον άτυχο άνδρα, εκείνος αρνήθηκε και έγινε το μοιραίο!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Συναγερμός για τροχαίο με θύμα 6χρονο στα Ζαρουχλέϊκα

    Κινητοποίηση των Αρχών, νωρίτερα, στην Πάτρα, για διακομιδή ανήλικου...

    Το νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής

    Το νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Πρόεδρος – Σεμιτέκολος Παναγιώτης Α’...

    Κ. Μητσοτάκης στο συνέδριο του Economist: «Τώρα τα οικονομικά μας είναι σε τάξη – Παράγουμε πρωτογενή πλεονάσματα»

    Σε συζήτηση με τον καθηγητή Οικονομικών στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης...

    ΑΧΑΪΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 46χρονο Θανάση Μπακόπουλο, πατέρα δύο παιδιών

    Θλίψη στα ΜΜΕ της Αχαΐας και της χώρας, προκάλεσε...