Δολοφονία Καραϊβάζ: Γιατί διακόπηκε για τις 5 Ιουλίου η δίκη

    Ημερομηνία:

    Διακόπηκε για τις 5 Ιουλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη των δύο αδελφών που κατηγορούνται για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου 2021 έξω από το σπίτι του στον ‘Αλιμο.

    Έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκαν η μητέρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, συγγενείς, αλλά και φίλοι.

    H mitera Karaivaz exw apo to dikastirio

    Τα δύο αδέλφια, 41 και 49 ετών, είναι αντιμέτωπα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, πράξη η οποία, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, ήταν προϊόν «συμβολαίου θανάτου» με άγνωστους μέχρι σήμερα, εκείνους που παρήγγειλαν την εκτέλεση του δημοσιογράφου, αλλά και όσους άλλους συμμετείχαν στην υλοποίηση του φονικού σχεδίου.

    Η έρευνα για το κρίσιμο σκέλος της υπόθεσης συνεχίζεται και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να υπάρχουν προς αξιοποίηση σημαντικά ευρήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αγριο επεισόδιο σε καφενείο – Ανδρας χτύπησε διασώστη ΕΚΑΒ

    Επίθεση από μεθυσμένο άνδρα "γνώριμο" στις Αρχές, δέχθηκε διασώστης...

    Τουλάχιστον 133 νεκροί σε βομβαρδισμούς του Πακιστάν στο Αφγανιστάν ως αντίποινα μετά τις επιθέσεις των Ταλιμπάν

    Η πακιστανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ότι εξαπολύθηκαν αεροπορικοί βομβαρδισμοί στην...

    Πάτρα – Ανάληψη ευθύνης: Εμείς “χτυπήσαμε” το γραφείο της Χριστίνας Αλεξοπούλου

    Η ομάδα «Αναρχικές, Αναρχικοί» με ανάρτηση τους σε διαδικτυακή...

    Europa League: Τεράστια πρόκριση στα πέναλτι ο Παναθηναϊκός, αντίο με ψηλά το κεφάλι ο ΠΑΟΚ

    Με δύο ομάδες θα συνεχίσει και τον Μάρτιο η...