Δολοφονία Καραϊβάζ: Γιατί διακόπηκε για τις 5 Ιουλίου η δίκη

    Ημερομηνία:

    Διακόπηκε για τις 5 Ιουλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη των δύο αδελφών που κατηγορούνται για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου 2021 έξω από το σπίτι του στον ‘Αλιμο.

    Έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκαν η μητέρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, συγγενείς, αλλά και φίλοι.

    H mitera Karaivaz exw apo to dikastirio

    Τα δύο αδέλφια, 41 και 49 ετών, είναι αντιμέτωπα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, πράξη η οποία, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, ήταν προϊόν «συμβολαίου θανάτου» με άγνωστους μέχρι σήμερα, εκείνους που παρήγγειλαν την εκτέλεση του δημοσιογράφου, αλλά και όσους άλλους συμμετείχαν στην υλοποίηση του φονικού σχεδίου.

    Η έρευνα για το κρίσιμο σκέλος της υπόθεσης συνεχίζεται και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να υπάρχουν προς αξιοποίηση σημαντικά ευρήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μεγάλη φωτιά στο Κορωπί: Εκκενώθηκαν 3 περιοχές – Καίγονται σπίτια

    Συνολικά επιχειρούν πλέον 120 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων...

    Έναρξη πρώτου γενικού ψεκασμού δακοκτονίας στους Δήμους Πατρέων και Αιγιάλειας

    Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Αχαΐας γίνεται γνωστό...

    ΑΧΑΪΑ: Συνέλαβαν τον οδηγό που χτύπησε την κοπέλα που ακρωτηριάστηκε – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

    Συνελήφθη άνδρας που ενεπλάκη σε τροχαίο με ακρωτηριασμό στερούμενος άδειας...

    Μυστήριο με την πτώση Μπαντάλοφ: Νεκρός ο Ρώσος μεγιστάνας πετρελαίου – Ακόμη ένα «παράθυρο» θανάτου στη Μόσχα

    Νεκρός εντοπίστηκε ο 62χρονος Ρώσος πετρελαϊκός μεγιστάνας Αντρέι Μπαντάλοφ,...