Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (εικόνες)

    Ημερομηνία:

    Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν, σκηνοθετώντας τον τόπο του εγκλήματος, προκειμένου να το παρουσιάσει ως ληστεία.

    Ανέκφραστος, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, έφθασε ο 33χρονος, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του, η οποία θα γίνει την προσεχή Τρίτη.

    Βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, καθώς του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου.

    Παράλληλα, ο 33χρονος κατηγορείται για ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους υπόπτους και ψευδή κατάθεση κατ΄ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

    Ο συζυγοκτόνος κρίθηκε μάλιστα ύποπτος φυγής, λόγω της ιδιότητας του ως πιλότος και της οικονομικής του άνεσης, αλλά και ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, γι αυτό και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

    Γλυκά Νερά - Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - ΓΑΔΑ

    Γλυκά Νερά - Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - ΓΑΔΑ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηταν θέμα χρόνου να γίνει το κακό – Οι εξωφρενικές αυθαιρεσίες στο εργοστάσιο της «Βιολάντα» που στοίχισαν τη ζωή σε 5 εργάτριες

    Ως «προδιαγεγραμμένο έγκλημα» χαρακτηρίζουν οι Αρχές τη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο της «Βιολάντα» στα Τρίκαλα, που στοίχισε τη ζωή σε πέντε...

    Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση των νεκρών γυναικών στη Μενεμένη

    Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, οι...

    Τροχαίο στη Ρουμανία: Τα μοιραία λάθη που οδήγησαν στην τραγωδία

    «Φως» στα ακριβή αίτια του μοιραίου τροχαίου δυστυχήματος στη Ρουμανία που στοίχισε τη...