Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Γιατί αποφασίστηκε να μεταφερθεί ο κρεοπώλης στο Μεταγωγών της Αθήνας – Νέες έρευνες για στοιχεία DNA

    Ημερομηνία:

    Στο Τμήμα Μεταγωγών στην Αθήνα έχει μεταφερθεί ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Η μεταγωγή του έγινε για λόγους ασφαλείας καθώς οι αστυνομικοί φοβήθηκαν μήπως γίνουν επεισόδια μετά και τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου.

    Άλλωστε από χθες επικρατούσε οργή και αναβρασμός έξω από τα δικαστήρια Μεσολογγίου, με τους συγκεντρωμένους να βρίζουν τον 50χρονο και να του φωνάζουν «δολοφόνε». Οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν κατά την έξοδό του, τον πήγαν τρέχοντας στην κλούβα. Ο κρεοπώλης κρίθηκε προφυλακιστέος για ανθρωποκτονία με δόλο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 5/7/2025

    12:10 COSMOTE SPORT 5 HD ERC 2025 Ιταλία, SS4...

    Ποιες είναι οι 10 πόλεις με τους περισσότερους εκατομμυριούχους – Η πτώση του Λονδίνου

    Το Λονδίνο δεν περιλαμβάνεται πλέον στις πέντε πλουσιότερες πόλεις παγκοσμίως, έχοντας...

    Online διακοπή εργασιών στην εφορία με λίγα «κλικ»

    Διευρύνεται η νέα ψηφιακή διαδικασία για διακοπή εργασιών, με στόχο να...