Δολοφόνησαν γνωστή συμβολαιογράφο στη Ζάκυνθο – Το κίνητρο των δραστών και τα χαρτονομίσματα που βρέθηκαν δίπλα στο πτώμα

    Ημερομηνία:

    Ληστεία βλέπουν οι αστυνομικές αρχές πίσω από την δολοφονική εισβολή που έγινε τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα σε εξοχική κατοικία στη περιοχή Κρυονερίου και προς το Ακρωτήρι Ζακύνθου.

    Θύμα είναι μία γυναίκα συμβολαιογράφος η οποία έμενε μόνη της στο συγκεκριμένο σπίτι, αφού ο σύζυγός της είχε πεθάνει.

    ICECAP

    Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες φαίνεται πως παραβίασαν την περίφραξη του σπιτιού και επιτέθηκαν στο θύμα το οποίο έχει χτυπηθεί με αιχμηρό αντικείμενο σε δύο σημεία του σώματος της και αιμορράγησε στην αυλή του σπιτιού της κοντά στο γκαράζ.

    Στο σπίτι συνεχίζονται οι έρευνες από την Αστυνομία, ενώ η άτυχη γυναίκα έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια στην Πάτρα όπου θα γίνει νεκροτομή.

    Να σημειωθεί πως ενισχυτικό στοιχείο για το ενδεχόμενο της ληστείας, είναι το γεγονός πως στο χώρο που έγινε η δολοφονία, βρέθηκαν χαρτονομίσματα.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Καθημερινές συνήθειες που θα σας κάνουν πιο έξυπνες από το 98% των ανθρώπων

    Αν έχετε κάνει δύο τεστ ευφυΐας μπορεί να έχετε...

    Νέες ταυτότητες: Υποχρεωτικός ο Προσωπικός Αριθμός – Αντικαθιστά ΑΜΚΑ και ΑΦΜ

    Yποχρεωτικός καθίσταται πλέον ο προσωπικός αριθμός στις νέες ψηφιακές ταυτότητες, μια...

    Τι γίνεται αν πληρώσουμε σε… λάθος κωδικό RF;

    Αν πληκτρολογήσεις λάθος τον κωδικό RF κατά την πληρωμή...