Δολοφόνησαν γνωστή συμβολαιογράφο στη Ζάκυνθο – Το κίνητρο των δραστών και τα χαρτονομίσματα που βρέθηκαν δίπλα στο πτώμα

    Ημερομηνία:

    Ληστεία βλέπουν οι αστυνομικές αρχές πίσω από την δολοφονική εισβολή που έγινε τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα σε εξοχική κατοικία στη περιοχή Κρυονερίου και προς το Ακρωτήρι Ζακύνθου.

    Θύμα είναι μία γυναίκα συμβολαιογράφος η οποία έμενε μόνη της στο συγκεκριμένο σπίτι, αφού ο σύζυγός της είχε πεθάνει.

    Φλίγκος

    Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες φαίνεται πως παραβίασαν την περίφραξη του σπιτιού και επιτέθηκαν στο θύμα το οποίο έχει χτυπηθεί με αιχμηρό αντικείμενο σε δύο σημεία του σώματος της και αιμορράγησε στην αυλή του σπιτιού της κοντά στο γκαράζ.

    Στο σπίτι συνεχίζονται οι έρευνες από την Αστυνομία, ενώ η άτυχη γυναίκα έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια στην Πάτρα όπου θα γίνει νεκροτομή.

    Να σημειωθεί πως ενισχυτικό στοιχείο για το ενδεχόμενο της ληστείας, είναι το γεγονός πως στο χώρο που έγινε η δολοφονία, βρέθηκαν χαρτονομίσματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Piraeus Gate»: Οι 10 αναπτύξεις στη μεγάλη αστική ανάπλαση που αλλάζει τον Πειραιά

    Ένα έργο αστικής ανάπλασης με 105.000 τετραγωνικά μέτρα μικτής δόμησης, σε ιδιωτική...

    ΠΑΤΡΑ: Λουκέτο σε δύο γνωστά καταστήματα στο κέντρο – ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%ad%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b5-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b1/

    Οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες – Γιατί;

    Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι γυναίκες έχουν προσδόκιμο ζωής περίπου 80 ετών,...

    Η Alena Omovych με καυτά λευκά εσώρουχα στην εξοχή της Ελβετίας

    Η Alena Omovych με καυτά λευκά εσώρουχα στην εξοχή...