ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 11ΧΡΟΝΗΣ: Σε φυλακή με κρατούμενους που έχουν διαπράξει σεξουαλικής φύσεως αδικήματα

    Ημερομηνία:

    Αμίλητος, χωρίς να πει την παραμικρή κουβέντα στους Αστυνομικούς έφθασε χθες στις Φυλακές των Γρεβενών ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασούλας από τη Μυρτιά της Ηλείας.

    Ο 37χρονος βρισκόταν μέχρι και προχθές στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας -κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και νωρίς το πρωί της Κυριακής, αποφασίστηκε η μυστική μεταγωγή του στην Πάτρα, για να αποφευχθούν επεισόδια. Χθες το πρωί ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μετακινήθηκε από την Πάτρα, στις φυλακές των Γρεβενών.

    ΑΜΕΣΗ Η ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ

    Για την άμεση εξιχνίαση του στυγερού αυτού εγκλήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο σε μια περίοδο που οι δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλεάις δοκιμάζονται από την υποστελέχωση, αναφέρθηκε μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Γρηγόρης Κατσώλης.

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 11ΧΡΟΝΗΣ: Σε φυλακή με κρατούμενους που έχουν διαπράξει σεξουαλικής φύσεως αδικήματα

    Ο κύριος Κατσώλης, σημείωσε πως «…σε καμμία περίπτωση, εμείς που υπηρετούμε στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας δεν θα χρησιμοποιήσουμε την υποστελέχωση των υπηρεσιών ως δικαιολογία προκειμένουν να κάνουμε πλημμελή άσκηση των καθηκόντων μας.

    Σε καμία περίπτωση δεν θα κατεβάσουμε… ρολά και θα συνεχίσουμε πάντα με τον ίδιο επαγγελματισμό, με την ίδια μεθοδικότητα κι αυταπάρνηση, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες του Νομού -και όχι μόνο. Υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στρατός Ξηράς: 9 ερωτήσεις και απαντήσεις για τη νέα θητεία – Τι θα γίνει με Ναυτικό και Αεροπορία

    Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στη θητεία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι...

    ΠΑΤΡΑ: Μπήκε μέσα σε κατάστημα της παραλιακής, έβγαλε όπλο και απείλησε 46χρονο

    Συνελήφθη 46χρονος για απειλή και για παραβάσεις περί όπλων...

    Η Σάσα Μπάστα ποζάρει με μαύρο μπικίνι στη Μύκονο και «ανεβάζει» τη θερμοκρασία!

    Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τον...

    Στροφή στην ασφάλεια: Καταναλωτές επιλέγουν μπλε αντί πράσινα τιμολόγια για σταθερό κόστος

    Με αυξανόμενη ένταση συνεχίζεται η στροφή των καταναλωτών μακριά από τα πράσινα...