Δόμνα Μιχαηλίδου για υψηλά ενοίκια: Θα ανοίξουν 20.000 κλειστά σπίτια για με το νέο στεγαστικό πρόγραμμα

    Ημερομηνία:

    Η Υπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” το πρωί της Παρασκευής.

    Αναφερόμενη στην αρχή της τοποθέτησής της στην τραγωδία στο εργοαστάσιο της “Βιολάντα” με θύματα 5 εργαζόμενες μητέρες είπε πως “είναι πολύ σημαντικό να δούμε τι βρίσκεται πίσω από αυτή την τραγωδία με τις 5 μητέρες που δεν γύρισαν ποτέ στο σπίτι τους”.

    Στη συνέχεια μίλησε για τις υψηλές τιμές ενοικίων και τόνισε πως “ο λόγος που προσπαθούμε να βγάλουμε κλειστά σπίτια στην αγορά είναι ακριβώς για να πέσουν οι τιμές, όσο μεγαλύτερη είναι η προσφορά τόσο κατεβαίνουν οι τιμές. Δυστυχώς εκεί που ο κόσμος θέλει να μένει για δομικούς ή οικονομικούς λόγους είναι μέσα στα αστικά κέντρα και εκεί δεν μπορεί να υπάρξει παραπάνω δόμηση.

    Η Αθήνα είναι κορεσμένη. Πολλά όμως τα κλειστά ακίνητα είτε Δημοσίου είτε ιδιοκτητών και βάζουμε μία χρηματοδότηση μισό δις για να ανοίξουν αυτά τα ακίνητα. Ξεκινάμε με 20.000 σπίτια, αρχικά για ενοικίαση.”

    “Μεγάλες τομές από την κυβέρνηση για τους ανθρώπους με αναπηρία, όχι μόνο επίδομα που υπάρχει ήδη. Κρατικό πρόγραμμα για τον Προσωπικό Βοηθό και θα αυξήσουμε και τον μισθό τους” ανέφερε η Υπουργός.

    Ολόκληρη η τοποθέτηση της κ. Μιχαηλίδου:

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: Εκδηλώσεις της Περιφέρειας για την κατάθλιψη

    Εγραψε η Γεωργία Ντάτσικα: Ως Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής & Οικογένειας...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου στη Βουλή: ««Με την επιστολική ψήφο ενώνουμε τον Ελληνισμό»

    «Η Ελλάδα κάνει ένα μεγάλο βήμα θεσμικής ωριμότητας, αυτοπεποίθησης,...

    Μάγδα Φύσσα: Δικαιώνεται το παιδί μου και όλα τα θύματα του φασισμού

    Με το αίσθημα της ανακούφισης «ζωγραφισμένο» στο πρόσωπό της η Μάγδα...

    Αχαΐα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών

    Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης...