Δόμνα Μιχαηλίδου: Πρώτα ο πελαργός, μετά ο γάμος

    Ημερομηνία:

    Νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή της η Δόμνα Μιχαηλίδου. Η βουλευτής Α’ Πειραιά και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και ο σύντροφός της Λεωνίδας Μαντωνάκης σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς και ετοιμάζονται τόσο για την υποδοχή του καρπού του έρωτά τους, όσο και για τον γάμο τους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η βουλευτής έχει ήδη διανύσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Το ζευγάρι σχεδιάζει να τελέσει τον γάμο του προς τα τέλη του καλοκαιριού του 2025 ή στις αρχές του φθινοπώρου, μετά την άφιξη του πελαργού που αναμένεται τον Μάιο.

    «Ζει την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της με χαρά, την οποία μεταδίδει στο περιβάλλον της», δηλώνει στην «R» άτομο του στενού κύκλου της βουλευτού και συμπληρώνει: «Τόσο η Δόμνα όσο και ο σύντροφός της είναι χαμηλών τόνων και επιθυμούν να απασχολούν μόνο με τα επαγγελματικά τους. Αυτό το διάστημα η υπουργός βιώνει μια υπέροχη περίοδο και συνεχίζει τα καθήκοντά της με μεγάλη χαρά, την οποία μεταδίδει τόσο στους συνεργάτες της όσο και στα άτομα τα οποία συναντά στο πλαίσιο των καθηκόντων της».

    Η σχέση του ζευγαριού μετρά περίπου δύο χρόνια. Όπως πρώτη είχε αποκαλύψει η «R» στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, η πρόταση γάμου έγινε στα τέλη του καλοκαιριού ως επισφράγιση της αγάπης τους. Με την επιστροφή της στα καθήκοντά της, το μονόπετρο που κοσμούσε το χέρι της Δ. Μιχαηλίδου «πρόδωσε» τη χαρμόσυνη είδηση, την οποία είχαν μοιραστεί μόνο με το στενό περιβάλλον τους.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    σπιράλ: «Ναι, είμαστε Ναι-ναί-κοι! Λέμε “ναι” στην Πάτρα και στην πρόοδό της»

    «Ανορθογραφία η δημοτική αρχή Πελετίδη στην ιστορία της πόλης» Όλοι...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Πολλές συλλήψεις για ναρκωτικά

    Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του...

    Μαρία Μπεκατώρου: Ποζάρει για πρώτη φορά φέτος με μαγιό σε πισίνα στο Πήλιο

    Η Μαρία Μπεκατώρου εκμεταλλεύτηκε τον ανοιξιάτικο καιρό της προηγούμενης εβδομάδας και...

    Οικονομικό Επιμελητήριο: «Και για… επαγγελματίες το κίνητρο της έκπτωσης στον φόρο εισοδήματος»

    Πρόταση τροποποίησης των προθεσμιών για την παροχή έκπτωσης 4%...