Δωροθέα Μερκούρη: «Οι ομοφυλόφιλοι του χωριού μας ήταν όλοι στο σπίτι της γιαγιάς μου»

    Ημερομηνία:

    Η Δωροθέα Μερκούρη ήταν καλεσμένη στην “Super Κατερίνα” την Πέμπτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η θεατρική παράσταση “Brokeback Mountain”, στην οποία πρωταγωνιστεί.

    “Δεν ασχολούμαι και δεν διαβάζω κριτικές γιατί θέλω να συγκεντρωθώ σε αυτό που κάνω εκεί. Και τα παιδιά δεν επηρεάστηκαν πάρα πολύ. Από την άλλη, κατανοώ ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια δυσαρέσκεια σε κάποιους ανθρώπους. Μέχρι στιγμής δεν έχει σηκωθεί κάποιος να φύγει από την παράσταση και οι περισσότεροι που έρχονται και βλέπουν την παράσταση είναι με κλάματα” είπε αρχικά η Δωροθέα Μερκούρη.

    Και συνέχισε: «Εγώ είμαι μισή Ιταλίδα και η γιαγιά μου είχε πάρα πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους. Οι ομοφυλόφιλοι του χωριού μας ήταν όλοι στο σπίτι της γιαγιάς μου. Έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι στη Νότια Ιταλία και δεν υπήρχε τίποτα περίεργο στο να έχουμε άντρες ομοφυλόφιλους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσα δισ. δολ. κοστίζει ετησίως στον πλανήτη η ρύπανση από τα αποτσίγαρα

    Στα 26 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο ή 186 δισεκατομμύρια...

    Γυναικείος οργασμός: Να πού κρύβεται η λύση του μυστηρίου του

    Ο γυναικείος οργασμός αποτελεί ένα γρίφο που εδώ και...

    Ακίνητα: Ποιες χώρες έχουν τις μεγαλύτερες φούσκες – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

    Μια νέα έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δείχνει ότι οι...

    Πάτρα: Οι πρώην… τους καταγγέλλουν στην Εφορία για “μαύρα”

    Η εφορία βάζει στο μικροσκόπιο τους πλούσιους φορολογούμενους και...