Δωροθέα Μερκούρη: «Οι ομοφυλόφιλοι του χωριού μας ήταν όλοι στο σπίτι της γιαγιάς μου»

    Ημερομηνία:

    Η Δωροθέα Μερκούρη ήταν καλεσμένη στην “Super Κατερίνα” την Πέμπτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η θεατρική παράσταση “Brokeback Mountain”, στην οποία πρωταγωνιστεί.

    “Δεν ασχολούμαι και δεν διαβάζω κριτικές γιατί θέλω να συγκεντρωθώ σε αυτό που κάνω εκεί. Και τα παιδιά δεν επηρεάστηκαν πάρα πολύ. Από την άλλη, κατανοώ ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια δυσαρέσκεια σε κάποιους ανθρώπους. Μέχρι στιγμής δεν έχει σηκωθεί κάποιος να φύγει από την παράσταση και οι περισσότεροι που έρχονται και βλέπουν την παράσταση είναι με κλάματα” είπε αρχικά η Δωροθέα Μερκούρη.

    Και συνέχισε: «Εγώ είμαι μισή Ιταλίδα και η γιαγιά μου είχε πάρα πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους. Οι ομοφυλόφιλοι του χωριού μας ήταν όλοι στο σπίτι της γιαγιάς μου. Έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι στη Νότια Ιταλία και δεν υπήρχε τίποτα περίεργο στο να έχουμε άντρες ομοφυλόφιλους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μύκονος: Πλήγμα στα κυκλώματα που εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού

    Σημαντικό πλήγμα στο παραεμπόριο πέτυχε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου....

    «Η τεχνικός της απάτης»: Μυστηριώδης γυναίκα τρομοκρατεί το Αγρίνιο

    Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική απόπειρα απάτης φαίνεται πως βρίσκεται...

    Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ορεινή Ναυπακτία, που πήγε, με ποιους και που δείπνησε ΦΩΤΟ

    Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. βρίσκεται αυτές τις ημέρες...

    Μυθικός Τεντόγλου: «Πέταξε» με κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο

    Ο Μίλτος Τεντόγλου εμφανίζεται σε τρομερή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων...