Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ με φόντο τους ουρανοξύστες στη Νέα Υόρκη

    Ημερομηνία:

    Η Δούκισσα Νομικού ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και σε μια σειρά από φωτογραφίες που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την βλέπουμε να ποζάρει με φόντο τους ουρανοξύστες που φαίνονται από το παράθυρο του ξενοδοχείου της.

    Η Δούκισσα Νομικού φαίνεται αγουροξυπνημένη, με τον πρωινό καφέ στο χέρι της. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει στη λεζάντα της ανάρτησής της, θα παραμείνει στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ μόνο για 24 ώρες! Συγκεκριμένα, γράφει χαρακτηριστικά: «Ξύπνησα στη Νέα Υόρκη, μόνο για σήμερα».

    Το μοντέλο όπως έχει δείξει στο παρελθόν δεν διστάζει να δείχνει την πραγματική της εικόνα στα social media, καθώς συχνά ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και σε στιγμές χαλάρωσης μέσα στο σπίτι της χωρίς φίλτρα. Αυτή τη φορά, το έκανε από τη Νέα Υόρκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεία: «Φούσκωσε» ο Αλφειός, σε επιφυλακή οι δήμοι Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

    Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι Δήμοι Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας...

    Εξαφάνιση Λόρας: «Δεν ήταν μόνη της στην πτήση» – Νέα μαρτυρία για την 16χρονη

    Σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαφάνισή της, η Λόρα...

    Νέα αναβολή στη δίκη του ιερέα από το Αγρίνιο – Καθαίρεση και σε δεύτερο βαθμό από το Συνοδικό Δικαστήριο

    Νέα αναβολή δόθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου στην...

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...