Δουβλίνο: Ξέχασαν το φέρετρο μέσα στο αεροπλάνο και αυτό πέταξε πίσω στην… Ελλάδα

    Ημερομηνία:

    Ένα ιδιαίτερο περιστατικό σημειώθηκε με Ιρλανδό πολίτη που πέθανε στην Ελλάδα, καθώς το φέρετρό του έκανε… βόλτες στους αιθέρες.

    «Επείγουσα έρευνα» έχει ξεκινήσει μετά τον εντοπισμό ενός φέρετρου, με τη σορό ενός άνδρα, σε αεροπλάνο το οποίο έφτασε στην Ελλάδα, από το Δουβλίνο, καθώς ξέχασαν να το βγάλουν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sunday Independent, το περιστατικό αφορά έναν Ιρλανδό πολίτη που πέθανε στην Ελλάδα.

    Το σώμα του επεστράφη στην πατρίδα του, αλλά το φέρετρό του δεν αφαιρέθηκε από το αεροπλάνο, όπως προβλεπόταν. Στη συνέχεια το αεροσκάφος επέστρεψε στην Ελλάδα.

    H ελβετική εταιρεία αεροπορικών υπηρεσιών Swissport δήλωσε: «Λυπούμαστε βαθιά για την εμπειρία της οικογένειας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να διασφαλίσουμε ότι τα πράγματα θα επιλυθούν γρήγορα».

    Σημείωσε επίσης ότι μία έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη η οποία θα διασφαλίσει πως «το πάθημα θα γίνει μάθημα».

    Σύμφωνα με το BBC, η σορός του άντρα επαναπατρίστηκε την επόμενη ημέρα ωστόσο η κηδεία έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H Mάχη του Λεοντίου στις 14/7/1943 – Το Βατερλώ των Ιταλών στην Αχαΐα

    Στην ορεινή Αχαΐα το Λεόντιο έγινε σύμβολο νίκης, αλλά...

    ΑΧΑΪΑ: Θρήνος για τον γνωστό επιχειρηματία Μάκη Μπούνο – ΦΩΤΟ

    "Εφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο...

    «Μαρτυρίες από την Κύπρο» – 53 χρόνια μετά από την Τουρκική εισβολή την 20η Ιουλίου 1974 – Επετειακή εκπομπή από το Αρχείο της ΕΡΤ

    Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται από την Τουρκική στρατιωτική εισβολή στην Κυπριακή Δημοκρατία....

    Οι φωτιές σε αριθμούς: Μείωση κατά 15% σε σχέση με πέρυσι αλλά υψηλός ο μέσος όρος

    Ο μέσος όρος των 45 πυρκαγιών καθημερινά είναι μεγάλος, ωστόσο η...