
Η εύφορη γη της Μεσσηνίας παράγει πλήθος προϊόντων αλλά ταυτόχρονα καινοτομεί.

Στη Δυτική Παραλία της Καλαμάτας μια οικογένεια παράγει το εξωτικό Dragon Fruit, ενώ λίγα χιλιόμετρα δυτικότερα, στην περιοχή της Τριφυλλίας βρίσκεται το τρίτο μεγαλύτερο κέντρο θερμοκηπίων της χώρας με συνολική παραγωγή 85.000 τόνων κηπευτικών. Εκεί παράγονται και τα πρώιμα καρπούζια.

Οι αγρότες παράγουν βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, ενώ χρησιμοποιούν και τη σύγχρονη τεχνολογία για την παραγωγή τους.
