Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Αγία Πετρούπολη για την ομιλία του Πούτιν

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ανευ προηγουμένου είναι τα μέτρα ασφαλείας στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου.

    Τα μέτρα αυτά έχουν ληφθεί, ενόψει της ομιλίας σήμερα του ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

    Τα μέτρα αυτά ήταν απαραίτητα, καθώς «ο εχθρός ενεργεί με θρασύτητα», πρόσθεσε το TASS, επικαλούμενο τις δηλώσεις του Ντμίτρι Πεσκόφ.

    Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν κατηγορήσει την Ουκρανία για μια σειρά από επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones), πυροβολικό και βόμβες στο ρωσικό έδαφος τους τελευταίους μήνες.

    «Ανοιχτός» σε επαφές για την Ουκρανία

    Παράλληλα, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Πούτιν εξακολουθεί να είναι ανοιχτός σε οποιεσδήποτε επαφές για να συζητήσει την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, όπως μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

    Η ίδια πηγή μετέδωσε επίσης ότι ο Πούτιν θα έχει συνάντηση σήμερα στην Αγία Πετρούπολη με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

    Πηγή: ΑΜΠΕ

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολυμπιακός: Το συγκινητικό βίντεο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για την τραγωδία της Θύρας 7

    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,...

    Στις 14 Φεβρουαρίου η απολογία του καθ’ ομολογίαν δράστη για τη δολοφονία της Ηλείας, Ανθής Λινάρδου

    Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025 θα συνεχιστεί στο Μικτό...
    Best Shop