Δράμα: Συνελήφθη για τον βιασμό του ανήλικου γιου της συντρόφου του

    Ημερομηνία:

    Εφιάλτης για 15χρονο αγόρι, το οποίο φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον σύντροφο της μητέρας του, στη Δράμα.

    Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, φέρεται να βίαζε το ανήλικο αγόρι για 1,5 χρόνο.

    Αρχικά, μέσα στην εβδομάδα, ο εν λόγω άνδρας είχε απασχολήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του, για απόπειρα βιασμού του 15χρονου, φίλου του θύματος.

    Η απόπειρα έγινε στην πόλη της Δράμας το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων, όταν ο ανήλικος πέρασε τη νύχτα στο σπίτι του συμμαθητή του.

    Σύμφωνα με τα όσα είπε το παιδί στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

    Το παιδί κατάφερε να του ξεφύγει, ωστόσο, μίλησε στη μητέρα του και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Αστυνομίας. Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ο 15χρονος φίλος του.

    Ο φερόμενος ως δράστης έχει ζητήσει προθεσμία και πρόκειται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νάντια Ασκούνη: Δεν θα με κάνει να φύγω από το ΠΑΣΟΚ κανένας

    Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που απαντώ...

    Κορυφώνονται στον Δήμο Καλαβρύτων οι εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της πόλης και την εθνική επέτειο

    Με τον εορτασμό το ερχόμενο Σάββατο της 205ης επετείου της...

    Νεκτάριος Φαρμάκης: Η Ιστορία που «ζωντανεύει»

    Eγραψε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης: Η Ιστορία που «ζωντανεύει» 200 χρόνια...

    Δυτ. Ελλάδα: Έκλεβε δίκυκλα και παραποιούσε τα στοιχεία τους

    Συνελήφθη στις 18-03-2026 στο Βαρθολομιό, από αστυνομικούς της Ο.Π.ΔΙ. Πηνειού,...