Δράσεις για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας

    Ημερομηνία:

    Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κ.Υ.Χαλανδριτσας “Ο ΆΓΙΟΣ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ” με τον πρόεδρο του Αθανάσιο Θεοδωροπουλο και τον Α’ αντιπρόεδρο Σάκη Μπαρδάκη μετά απο πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Μαστοράκου Άννα συναντήθηκαν σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025 με θέμα: Σχέδιο δράσης για την προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
    Βασικός πυλώνας του σχεδίου δράσης είναι, η ενημέρωση και προσέλκυση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών στην Περιφέρεια μας με ραδιοφωνικά σποτ, ενημερώσεις μαι φυλλάδια στους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης, ενημερωτικες ημερίδες σε φορείς και συμπολίτες μας, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου η ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας δεν έχει αναπτυχθεί.
    Πανό αφίσες bangers και με πύρινο λόγο απο καρδιάς βγαλμένο να αφυπνίσουμε συνηδησεις μεταλαμπαδευσουμε την ίδια της Εθελοντικης Αιμοδοσίας με απώτερο σκοπό να κάψουμε την άγνοια την αδιαφορία τον ωχαδερφισμο.
    Δόγμα μας.
    Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι η Πεμπτουσία της προσφοράς, είναι δώρο ζωής.
    Γίνε και εσύ Εθελοντής Αιμοδότης και νοιώσε τη χαρά της προσφοράς!!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άργος: Άγρια επίθεση αδέσποτων σκυλιών σε 17χρονη – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 17χρονο κορίτσι μετά από...

    Rollers Party & Βράβευση Κορυφαίων Αθλητών 2024 από τον Πατραϊκό Όμιλο Τροχοπεδίλων

    Ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπεδίλων ανακοινώνει την πραγματοποίηση της ετήσιας...

    Ανδρέας Κατσανιώτης : Η ΕΡΤ καθρέπτης της Ελλάδας. Από την Περιφέρεια μέχρι τη Διασπορά

    Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Βουλευτής Αχαΐας της...

    HMEΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: Ο αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας εκπροσώπησε την δημοτική Αρχή

    Ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή, παραβρέθηκε...