Δράσεις για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κ.Υ.Χαλανδριτσας “Ο ΆΓΙΟΣ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ” με τον πρόεδρο του Αθανάσιο Θεοδωροπουλο και τον Α’ αντιπρόεδρο Σάκη Μπαρδάκη μετά απο πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Μαστοράκου Άννα συναντήθηκαν σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025 με θέμα: Σχέδιο δράσης για την προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Βασικός πυλώνας του σχεδίου δράσης είναι, η ενημέρωση και προσέλκυση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών στην Περιφέρεια μας με ραδιοφωνικά σποτ, ενημερώσεις μαι φυλλάδια στους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης, ενημερωτικες ημερίδες σε φορείς και συμπολίτες μας, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου η ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας δεν έχει αναπτυχθεί.
Πανό αφίσες bangers και με πύρινο λόγο απο καρδιάς βγαλμένο να αφυπνίσουμε συνηδησεις μεταλαμπαδευσουμε την ίδια της Εθελοντικης Αιμοδοσίας με απώτερο σκοπό να κάψουμε την άγνοια την αδιαφορία τον ωχαδερφισμο.
Δόγμα μας.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι η Πεμπτουσία της προσφοράς, είναι δώρο ζωής.
Γίνε και εσύ Εθελοντής Αιμοδότης και νοιώσε τη χαρά της προσφοράς!!

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Που θα έχει διακοπή ρεύματος αύριο στο κέντρο

Αύριο και από τις ώρες 11πμ έως 3μμ θα...

Πάτρα: Εργοτάξια σε έξι δρόμους της πόλης για το φυσικό αέριο – Δείτε σε ποιους

Νέος κύκλος κατασκευαστικών εργασιών για την επέκταση του δικτύου...

Ο Mareux έρχεται στην Αθήνα

Ο Mareux έρχεται στην Αθήνα για το 1ο του...