Δύο απόπειρες αυτοκτονίας με διαφορά λίγων ωρών

    Ημερομηνία:

    Ένας άνδρας και μία γυναίκα, με διαφορά μόλις λίγων ωρών, αποπειράθηκαν να δώσουν τέλος στις ζωές τους, καταναλώνοντας χάπια στην Αιτωλοακαρνανία.

    Την Παρασκευή 5/4, εντοπίστηκε 26χρονη σε χωριό του Ξηρομέρου να ημιλιπόθυμη κατάσταση, έχοντας επιχειρήσει το απονενοημένο διάβημα. Ευτυχώς διακομίσθηκε έγκαιρα αρχικά σε Κέντρο Υγείας και ακολούθως στο Νοσοκομείο Αγρινίου, γλιτώνοντας τα χειρότερα.

    Την Κυριακή, 7/4,  στο Αγρίνιο ένας 41χρονος αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας 60 χάπια ενώ προσπάθησε ανεπιτυχώς να κόψει και τις φλέβες του.

    Ο ίδιος ενημέρωσε τηλεφωνικά την Αστυνομία για την απόπειρά του. Αστυνομική δύναμη έσπευσε μαζί με το ΕΚΑΒ στο σημείο, μεταφέροντάς τον στο Νοσοκομείο Αγρινίου, προλαβαίνοντας οποιαδήποτε απευκταία εξέλιξη. Διακομίσθηκε ακολούθως στο Νοσοκομείο Άρτας, καθότι φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.

    agriniopress.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φακές αραντιστές: μια παραδοσιακή συνταγή της Αστυπάλαιας

    Την πιο διαφορετική συνταγή για φακές τη βρίσκουμε στην κουζίνα της...

    Τι είναι το «carouseling» και… γιατί όλοι λένε ότι σκοτώνει τον έρωτα

    Αν έχεις ανέβει ποτέ σε ένα καρουζέλ σε λούνα...

    Μπορούμε να καταψύξουμε το τυρί;

    Καλύτερα να αναδιατυπώσουμε το ερώτημα ως εξής: Αξίζει να...

    Ξέρετε ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ πίτσας και pinsa; (+συνταγή)

    Χαμηλή σε θερμίδες, λιπαρά, αλάτι και γλουτένη, τα τελευταία...