Δύο διαρρήξεις χρηματοκιβωτίων στην Αιγιάλεια

    Ημερομηνία:

    Μέσω της ανάλυσης του βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας που έχουν στη διάθεσή τους επιχειρούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας να φθάσουν στα ίχνη των δραστών της κλοπής χρηματοκιβωτίου μετά από διάρρηξη τουριστικού γραφείου στο κέντρο του Αιγίου.

    Pρόκειται για τρεις άνδρες που προσέγγισαν την επιχείρηση στην οδό Ταξιαρχών 32, περίπου στις 2.30π.μ. της Δευτέρας, με αυτοκίνητο μάρκας Sedan, αποβιβάστηκαν από αυτό και αφού έσπασαν την τζαμαρία του ταξιδιωτικού γραφείου Mattheos Tours, αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε, σύμφωνα με τον επιχειρηματία, 2.500 ευρώ και έγγραφα.

    Στο μικροσκόπιο βρίσκονται και οι διαδρομές που ακολούθησε το τρίο, τόσο κατά τη μετάβαση όσο και κατά τη διαφυγή του. Επιπλέον, εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «επισκέπτες» στην πόλη του Αιγίου. Το χρηματοκιβώτιο,  βρέθηκε παραβιασμένο, προχθές το βράδυ, στον ποταμό Σελινούντα.

    Φλίγκος

    Η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι συνέλαβαν αρχικά πατέρα και γιο, που ομολόγησαν την πράξη τους, υποδεικνύοντας παράλληλα τους συνεργούς τους, μεταξύ των οποίων και ανήλικος, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε καταυλισμούς ρομά. Μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ωστόσο το χρηματοκιβώτιο δεν βρέθηκε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Διαστημική» απάτη στην Ιαπωνία: 80χρονη έχασε τις οικονομίες της από «αστροναύτη» που ζητούσε χρήματα «για να αγοράσει οξυγόνο»

    Μια άνευ προηγουμένου υπόθεση διαδικτυακής απάτης έρχεται από την Ιαπωνία, όπου μια...

    Σοβαρό τροχαίο στα Γιάννενα: Πέντε τραυματίες στο νοσοκομείο, εκ των οποίων τρία παιδιά

    Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα, Πέμπτη (4/9/2025), στην Εγνατία Οδό...

    ΠΑΤΡΑ: Το έπνιξε το παιδί! Βγήκε το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον μικρό Παναγιωτάκη

    Εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου σε σχέση με...