Δύο παίκτες ομοφυλόφιλοι ανά ομάδα και το κρύβουν: «Αν το πεις, τελείωσε» λέει ο Εβρά

    Ημερομηνία:

    Ο Πατρίς Εβρά μίλησε… έξω από τα δόντια για ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού στον χώρο του ποδοσφαίρου, υποστηρίζοντας ότι τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές ανά ομάδα είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν.

    Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «I Love this game», απάντησε σε ερωτήσεις, που του έκαναν οι αναγνώστες της εφημερίδας.

    Μία από αυτές αφορούσε την ομοφυλοφιλία λοιπόν και τόνισε πως υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, αλλά φοβούνται να το παραδεχτούν.

    «Όταν ήμουν στην Αγγλία, έφεραν ένα άτομο να μιλήσει στην ομάδα για την ομοφυλοφιλία. Μερικοί από τους συμπαίκτες μου, είπαν κατά τη διάρκεια αυτής της ομιλίας: «Είναι ενάντια στη θρησκεία μου, υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος σε αυτά τα αποδυτήρια.

    Πρέπει να φύγει από το κλαμπ! Εκείνη τη στιγμή είπα: «Σταματήστε όλοι. Καταλαβαίνετε;». Για να το πούμε διαφορετικά. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο παίκτες ανά σύλλογο που είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αν το πεις, τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σκανδάμης για Άσυλο: Ανήσυχος από το «παρών» του ΠΑΣΟΚ

    Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Διδάκτωρ Νομικής και Στέλεχος...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αυτός είναι ο άνδρας που έχασε την ζωή του στο τροχαίο χθες το βράδυ

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η πόλη της Βάρδας από...

    Συνελήφθη άνδρας για πρόκληση σωματικών βλαβών σε 14χρονο

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Ανδραβίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού...

    80 ψηφιακές καταγγελίες στην Πυροσβεστική για ακαθάριστα οικόπεδα στον Δήμο Πατρέων

    Μέσα σε λιγότερες από 25 ημέρες από τη λήξη...