Δύο συλλήψεις για την τραγωδία στην πισίνα της Νάξου – Άγνωστη η αιτία του ξαφνικού θανάτου της 36χρονης μητέρας

    Ημερομηνία:

    Απέραντη θλίψη επικρατεί για τον αιφνίδιο θάνατο της 36χρονης μητέρας σε πισίνα της Νάξου. Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου όταν η γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή σε παραλιακή επιχείρηση στην περιοχή της Πλάκας.

    Η 36χρονη ήταν μόνιμη κάτοικος του νησιού και τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν από την νεκροψία.

    Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί δύο άτομα, υπεύθυνοι της επιχείρησης όπου συνέβη το τραγικό συμβάν.

    Το χρονικό της τραγωδίας 

    ICECAP

    Η 36χρονη είχε πάει με το τεσσάρων, περίπου, ετών παιδί της στη συγκεκριμένη επιχείρηση για να περάσει ένα καλοκαιρινό απόγευμα και βούτηξε στην πισίνα.

    Για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

    Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

    Σύμφωνα με το MEGA, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την γυναίκα να έχει υποστεί ανακοπή καρδιάς.

    Σε κάθε περίπτωση, η σορός της αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα για νεκροψία – νεκροτομή.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Καθημερινές συνήθειες που θα σας κάνουν πιο έξυπνες από το 98% των ανθρώπων

    Αν έχετε κάνει δύο τεστ ευφυΐας μπορεί να έχετε...

    Νέες ταυτότητες: Υποχρεωτικός ο Προσωπικός Αριθμός – Αντικαθιστά ΑΜΚΑ και ΑΦΜ

    Yποχρεωτικός καθίσταται πλέον ο προσωπικός αριθμός στις νέες ψηφιακές ταυτότητες, μια...

    Τι γίνεται αν πληρώσουμε σε… λάθος κωδικό RF;

    Αν πληκτρολογήσεις λάθος τον κωδικό RF κατά την πληρωμή...