Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Νέες περιπέτειες για τον Πατρινό παρουσιαστή

    Ημερομηνία:

    Αντιμέτωπος με το «σφυρί» βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος. Πιο συγκεκριμένα, έχει οριστεί πλειστηριασμός της οικίας του παρουσιαστή για τις 5 Ιουλίου με τιμή πρώτης προσφοράς 365.000 ευρώ, ενώ επισπεύδουσα είναι η doValue.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες, πρόκειται για οικόπεδο γωνιακό επιφανείας 1.834,26 τ.μ. στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Ευβοίας πλησίον του Αλσους Κηφισιάς και του σταθμού ΗΣΑΠ.

    GLEARNET
    Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Νέες περιπέτειες για τον Πατρινό παρουσιαστή

    Να θυμίσουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε χάσει, επίσης σε πλειστηριασμό πριν από ένα περίπου χρόνο, το σπίτι του στη Μήλο, το οποίο και αποτελούσε συχνά «καταφύγιο» για τον δημοφιλή καλλιτέχνη και παρουσιαστή.

    Ο Ανδρέας Μικούτσικος μαθαίνουμε πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του μετά την οικονομική καταστροφή που υπέστη κατά το παρελθόν, μέλημά του ήταν να σώσει το σπίτι όπου διέμενε στην Κηφισιά αλλά και το αγαπημένο του ησυχαστήριο στη Μήλο μιας και αυτά τα δύο σπίτια ήταν τα τελευταία που του είχαν απομείνει.

    Στο πλευρό του, και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, βρίσκονται η σύντροφός του Ελενα Μαστραγγέλη και ο γιος του Στέργιος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς θα καταλάβετε αν ο συνομιλητής σας λέει ψέματα μέσα σε 5 λεπτά – Τα τρία βασικά λάθη στη γλώσσα του σώματος

    Ως άνθρωποι, είναι έμφυτο το να προσπαθούμε υποσυνείδητα να...

    O κήπος του «θανάτου» – Ενα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη – Δείτε πού βρίσκεται

    Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη βρίσκεται...

    Ο σίγουρος τρόπος να βελτιώσετε τη λίμπιντο, τη στύση και τη συχνότητα των επαφών

    Όλο και περισσότερες είναι οι έρευνες που αναζητούν τους...

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές από τους γραμμωμένους;

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές; Τούρκοι επιστήμονες...