Δύσκολη η κατάσταση στο νοσοκομείο του Πύργου – Ζητούν επίταξη παθολόγων

    Ημερομηνία:

    Eξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση που επικρατεί πλέον στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, με τις παραιτήσεις των ιατρών παθολόγων, που αναμένεται – αν δεν τις ανακαλέσουν – να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της νοσηλευτικής μονάδας

    Η διοίκηση του Γενικού νοσοκομείου Ηλείας, μετά από πρόταση του κου Μενέλαου Παπασωτηρίου μέλους του Δ.Σ., αποφάσισε να αποστείλει αίτημα προς το υπουργείο Υγείας για την επίταξη ιατρών παθολόγων για το Γενικό νοσοκομείο Ηλείας.

    Όπως τόνισε ο κος Παπασωτηρίου στην εφημερίδα «Πατρίς», «έκανα αίτημα προς το διοικητικό συμβούλιο του Γενικού νοσοκομείου Ηλείας, σε περίπτωση που χρειαστούμε παθολόγους, επειδή υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα, να στείλουμε επιστολή προς το υπουργείο υγείας και να ζητάμε την επίταξη παθολόγων γιατρών, προκειμένου το πρόβλημα να μη γίνει ακόμη μεγαλύτερο, απ’ ότι είναι αυτή τη στιγμή.

    Αυτή η πρόταση έγινε, μόνο επειδή υπολειτουργούν οι παθολογικές κλινικές σε Πύργο και Αμαλιάδα και υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα και μέχρι να έχουμε τα αποτελέσματα της προκήρυξης που έχει βγει στο ΑΣΕΠ.

    Δηλαδή αν χρειαστούμε ιατρούς και βρεθούμε σε μεγάλη ανάγκη να προχωρήσουμε σε αυτήν την επιστράτευση. Αυτό θα είναι για μικρό χρονικό διάστημα σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο. Αυτό πρέπει να γίνει για την προστασία των πολιτών αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε».

    πηγή: patrisnews.com

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...