Δυστύχημα με τρενάκι του λούνα παρκ στη Στοκχόλμη – Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες

    Ημερομηνία:

    Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε ένα δυστύχημα, με ένα τρενάκι του λουνα παρκ στο πάρκο αναψυχής Gruna Lund στην σουηδική πρωτεύουσα Στοκχόλμη, όπως ανακοίνωσαν η αστυνομία και η διεύθυνση της εγκατάστασης.

    Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο που το τρενάκι εκτροχιάστηκε και ένα βαγόνι έπεσε από μεγάλο ύψος, ούτε και για την κατάσταση των τραυματιών. Το πάρκο εκκενώθηκε ώστε να προχωρήσει η επιχείρηση διάσωσης.

    Αρχικά, είχε αναφερθεί πως οι τραυματίες ήταν δύο, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως υπήρχαν τουλάχιστον τέσσερις εγκλωβισμένοι, με τους διασώστες να προσπαθούν να τους απεγκλωβίσουν.

    trenaki_stokholm2

    Μάρτυρας ανέφερε πως είδε δύο ανθρώπους να πέφτουν από το τρενάκι κι άλλος ένας να ακολουθεί, ωστόσο κατάφερε και πιάστηκε από ένα δοκάρι.

    Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, το συγκεκριμένο τρενάκι (Jetline) που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1988, μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 90 χιλιομέτρων την ώρα, η συνολική διαδρομή που καλύπτει είναι 800 μέτρα και το μέγιστο ύψος στο οποίο φτάνει είναι 30 μέτρα.

    Δείτε βίντεο με τη διαδρομή που καλύπτει το τρενάκι Jetline στο σουηδικό λούνα παρκ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πάολα ήρθε στην Πάτρα και έκανε… ζημιές – ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

    Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε η Πάολα στην...

    Αναβίωση της Αδελφοποίησης Κερύνειας Αιγιαλείας – Κερύνειας Κύπρου

    Το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025, πραγματοποιήθηκε στην Κερύνεια του...

    Τις «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

    Τη θεατρική παράσταση «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου...

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην νήσο Πόντσα

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην...